Iată ce le pregătește primarul polițiștilor locali de la pază


În condițiile în care a apreciat că subordonații din Palatul Comunal au început să funcționeze mai bine, primarul Toma a fost întrebat ce mai e nou în privința celor 320 de polițiști locali de la pază.

„În primul rând, nu mai sunt 323, ci 259. Au mai ieșit la pensie, au mai plecat din ei… Dar o spun încă o dată, n-am nimic personal cu niciunul, însă n-avem nevoie de serviciile lor. Nu renunțăm la intenția de a-i disponibiliza. Așteptăm decizia justiției. Din păcate, lucrează încet, o știm cu toții. Eu sunt optimist că până la urmă vom câștiga. De fapt, vom câștiga oricum. Dacă prin absurd vom pierde procesele, vom face o nouă organigramă. Dar de această dată mult mai bine motivată. Niciun judecător n-o va mai putea întoarce. Ne va ajuta și noul cod administrativ. Este până la urmă voința primarului și a Consiliului Local de a lucra cu mai puțini oameni pentru a rămâne mai mulți bani în buget pentru investiții”, a spus Toma.

Primarul a reiterat faptul că șomajul la Buzău este de doar 0,9%, că firmele din Buzău au mare nevoie de personal și că polițiștii locali își vor găsi imediat de lucru în privat.

Pe de altă parte e posibil ca până la decizia definitivă a justiției, o parte din agenții locali să fie disponibilizați în caz că nu vor trece probele fizice la care vor fi supuși la toamnă.


Citește și articolul: „Nu mai scăpăm de cerșetori! De ce poliția locală nu intervine ?”. Iată unde se întâmplă! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

22 de comentarii la „Iată ce le pregătește primarul polițiștilor locali de la pază

 • Care investitii domnul Toma, pentru ca deocamdata banii din buget se cam duc pe concerte si spatii verzi… temporare.

  Răspunde
 • Tristețe de primar!
  Curaj găină ca te tai!

  Răspunde
 • Politie locala = oameni care nu fac altceva decat sa ceara date fara motiv si sa dea amenzi in prostie pentru orice nimic.

  Răspunde
 • Raman bani la buget pentru ce?
  Pentru a fi sifonati pe tot felul de prostii inutile?
  Care investitii? Table cu poze, pliante, ecusoane, stegulete, balonase de sute de mii de euro?
  S-au cheltuit gramezi de bani pe prostii, si ce sa vezi, coincidenta, exact catre aceleasi firme, firme care sunt detinute direct sau prin interpusi de oamenii din jurul primarului.
  S-a schimbat omul, obiceiul ramane… PSD isi schimba parul dar naravul ba.

  A nu se intelege ca imi sunt simpatici politistii angajati in plus fata de cum spunea legea, dar macar sa ne scuteasca cu minciuna si prosteala aia ca raman bani mai multi la investitii.
  Prefer sa se duca banii aia la 259 de persoane distincte ca salarii decat sa se duca la 5 persoane (cu firme abonate la contracte cu primaria) ca buget pentru masini si case scumpe.

  Răspunde
 • Cum nu face investiții?
  Lex protect nu e investiție?
  Flori,pomi,spectacole,parade,paranghelii,bazar,cinema,grajduri pentru cai,sfatul înțelepților,deștepților,rable,giratorii,treceri de pietoni…
  Boscodeala deja e mic copil.

  Răspunde
 • Eu personal sunt de acord cu dl.Toma cu poliția locală de ce? Când îi vezi cum se plimba perechi pe străzi și chiar nu rezolvă nimic și amărâții plătesc salariile lor !! .

  Răspunde
 • Idiotii imputiti lasa comentarii fara nume.patetic.sunte’ti orbi sau pur si simplu idioti astia cate comentati impotriva primarului

  Răspunde
 • Dar cine nu te lasa sa pupi dosuri,Sorin Adrian?

  Răspunde
 • Și firmele de paza cat încasează ,ar fi o ideie dam afara pe alti ,beneficiază alți (lex protect ). Devină judecători care într-adevăr își fac treaba.

  Răspunde
 • Mai scuteste.ne dn.le primar …v a picat pe politia locala, o sa vedem investiția făcută cu banii care va rămân dacă îi dați afară…Sau credeți ca toți suntem legați la ochi, poate…interesele sunt altele. ..ehèe…

  Răspunde
 • Am observat ca nu mai pot de bine funcționarii din primarie, de aceia au numai cuvinte de”lauda” la adresa primarului.
  Si daca tot este „lapte si miere” ce și-a spus individul: hai sa discutam iar despre polițiștii locali !

  Răspunde
 • Somaj O,9 % ???? Serios ?.?..? Mai degraba 0,9 % creier 🙂

  Răspunde
 • Anonim , politia se pplimba pppe strazi perechi pppt… ca Toma pppierdut toate pppprocesele cu politia locala , si in locul lor a bagat firmele de casa ,,,,,Lexpprotect , sa vedem cum iese din controlul curtii de conturi care acum se afla la Primarie , adica cu dubla plata

  Răspunde
 • Acum nu mai blameaza Toma salariile mari ale Directorilor de Compania de Apa , pai nu mai are cum pt… ca mana lui dreapta Savuleasca e director adjunct acoolo… Deci un mincinos

  Răspunde
 • Domnul Primar Toma e in combinații cu Lex

  Răspunde
 • Cum poți angaja firma de paza privata la școlile din Buzău de ce i-au angajat pe cei de la Lex , copii erau mai in siguranță cu Politia Locală își ia comision.

  Răspunde
 • Pai Sorinel ești în combinații cu Lex,te doare burtica

  Răspunde
 • Din cate îmi aduc aminte,se spunea ca vor fi alergați si aia de la firmele de paza care au luat locul politiei locale.
  Este adevărat,domnilor consilieri buzoieni?
  Ionescu are idei tâmpite in ultima perioada!

  Răspunde
 • Chiar așa!
  Cei de la firmele de paza care fac la obiective plătite de Toma,deci de interes public,când dau probe sportive si testări?
  O hoție pentru a linsa oameni,pentru interese…economice,sa nu zic…altfel!

  Răspunde
 • Greșit,nu numai cei de la pază,ci toată poliția locală cu toate ramurile ei dau probele sportive,așa că cei de la pază au șanse să rămână in locul celor ce au făcut școală la Câmpina.

  Răspunde
 • Domnule primar sa din realiști pol. Locali aveau de lucru și nimeni nu se plângea dumneavoastră nu i-ați vrut punct. Știți ce rău e când nu te vrea cineva ? V-ați bucurat când buzoienii v-au vrut că Primar? Sunt unii care au crezut în dumneavoastră și v-au susținut

  Răspunde
 • Dacă ați avut în vedere și aspectul lor același lucru se vede in toate instituțiile uitativa în primărie sunt tot felul de persoane . Cei de la paza nu dau probe ce aveți de gând sau sunt protejați de dumneavoastră ???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.