Iată ce mai e de făcut! „Așteptăm de trei săptămâni un aviz!”


Aproape că nu e zi în care reporterul buzoienii.ro să nu fie întrebat măcar de un cititor dacă s-au mutat camerele de rovignetă de la Mărăcineni.

Prefectul Carmen Ichim a furnizat azi pentru buzoienii.ro ultimele informații.

Mutarea a mai progresat cu doi pași, dar mai e nevoie de încă trei.

Mai întâi iată ce s-a mai făcut de la ultimul articol pe acest subiect:

„A  fost confecționată și a doua consolă metalică pe care se vor fixa la Poșta Câlnău camerele de pe sensul Rm. Sărat-Buzău. De asemenea s-a realizat subtraversarea cu cablu (pe sub DN2 E85), între camera care va adăposti echipamentele electrice ale sistemului de monitorizare a traficului și locul probabil unde va fi amplasată a doua consolă”.

Iată care sunt și cei trei pași cei mai rămân de îndeplinit.

„Instituția Prefectului a solicitat de trei săptămâni avizul pentru amplasarea celei de-a doua console. Când vom primi avizul vom amplasa stâlpul. Apoi, mai trebuie să fie mutate camerele de la Mărăcineni la Poșta Câlnău și conectarea lor la sistem”, a precizat Carmen Ichim.

N-ar mai fi deloc mult și dacă ar exista puțină voință din partea CNAIR cele trei operațiuni rămase s-ar putea realiza în câteva zile.

Cum mâine e 1 noiembrie sunt totuși speranțe că lucrarea va fi finalizată în acest an.

Reamintim, inițial cei de la CNAIR au cerut o singură consolă (pe sensul Buzău – Rm. Sărat), dar după realizarea acesteia au mai cerut una (pe sensul Rm. Sărat – Buzău).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ecogen Buzău precum Teldrum-ul lui Dragnea ? Acțiuni la purtător ? Zvon „bombă” lansat de Toma CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.