Iată ce răspunde conducerea Trans-Bus

De ceva vreme printre călătorii Trans-Bus s-a dus vorba că taxatoarele ar urma să revină pe autobuze.

Argumentul adus în discuție e că încasările ar fi scăzut după scoaterea taxatoarelor din autobuze și trimiterea lor la tonetele amplasate în stații.

Reporterul buzoienii.ro era rugat să verifice oficial această ipoteză.

„Nu, nu e adevărat. Nici că readucem taxatoarele înapoi în autobuz, nici că au scăzut încasările. Facem, în această perioadă, o analiză atentă a veniturilor, încasările sunt similare cu cele de dinainte. E adevărat că mai sunt călători care circulă fără bilet ori stau cu el în mână – necompostat. Dar, lucrăm la treaba asta, vom îmbunătăți activitatea de control. Am mărit numărul echipelor, avem deja douăsprezece. Eu sper că buzoienii au remarcat îmbunătățirile aduse Trans-Bus – autobuze moderne, curățenie, aer condiționat, frecvență crescută – și vor circula din ce în ce mai mult cu noi” – a spus Gică Toader, director Trans-Bus.

Trans-Bus speră că anul viitor va putea fi implementat și la Buzău sistemul e-ticketing, care prevede amplasarea de automate în stațiile de autobuz care vor elibera bilete și abonamente.

Acestea vor trebui, la urcarea în autobuz, trecute prin validatoare, iar în acest fel în dispeceratul Trans-Bus (în autobuze se vor monta camere de supraveghere) se va ști în fiecare moment dacă în autobuz există persoane care circulă fraudulos.

Sistemul e-ticketing putea fi cumpărat deja, dar municipalitatea susține că poate accesa anul viitor fonduri europene, iar în acest fel nu vor mai fi cheltuiți banii primăriei.

loading...

5 comentarii la „Iată ce răspunde conducerea Trans-Bus

  • Eu aș fi pentru readucerea taxatoarelor pe autobuze .E mai util și nici nu am mai avea dureri de cap .

  • Clanta la taxatoare mai scotetile la pensie sunt aceleasi taxatoaree de când aveam eu 15 ani si acum am 35

  • Ai 35acum si cu siguranta gandesti si scrii mai prost ca la 15 ani

  • “Acestea vor trebui, la urcarea în autobuz, trecute prin validatoare, iar în acest fel în dispeceratul Trans-Bus (în autobuze se vor monta camere de supraveghere) se va ști în fiecare moment dacă în autobuz există persoane care circulă fraudulos.” – mi se pare super haios…ok o sa “aflati” persoanele care merg asa. Mai departe? Nu cred ca ai cum sa ii taxezi sau sa ii prinzi…eu vad asta in bucuresti…dar in buzau.. In afara(Germania, Franta, etc..) calatorii composteaza din rusine si din respect pentru ca si acel “sofer” trebuie sa castige o paine..

  • D.nu gica toader,vb numai prostii,chiar azi cand am eram pe langa gardul parcului marghiloman,in exterior,am vazut trecand pe strada,un autobuz cu usile deschise,sa nu dea drumul la aer,o mare nesimtire,mai bn la asta ati lucra,mai instruiti soferii,si mergeti inopinant dupa ei,sa vedeti cum circula,nu intensificati controalele,atat stiti,bani,bani si iar bani,stavar banii.n gat,de jeguri ce santeti,asta numiti conditii,RUSINEEE,sa va fie,ca stiti numai sa traceti pe cetateanul de rand,dar un bine nu ati face,asta.i romania!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.