Iată ce riscă proprietarii mașinilor abandonate de cel puțin un an. Acțiune comună Poliția Locală – Urbis Serv


De o săptămână s-a reluat la Buzău operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate.

E vorba de rable care ar fi trebuit să ajungă în programul de casare dar și de mașini utilizabile dar pe care proprietarii le-au abandonat din diverse motive de mai bine de un an.

O echipă comună Poliția Locală – Urbis Serv procedează la eliberare parcărilor de aceste autovehicule.

Acțiunea este încurajată de majoritatea buzoienilor, ținând cont de lipsa acută a locurilor de parcare din Buzău.

„Direcția Poliției Locale Buzau acţionează pe raza municipiului Buzău pentru ridicarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al unităţii administrativ-teritoriale (în conformitate cu prevederile Legii nr. 421 din 2002). Persoanele care nu respecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amendă cuprinsă  intre 1 000 – 2 000 lei, fără a beneficia de posibilitatea achitării a jumătate din minimul amenzii. Numai în ultima săptămâna au fost ridicate 5 astfel de autovehicule şi transportate la sediul Urbis Serv SRL Buzău. Polițiștii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public şi privat al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de Urbis Serv SRL. Acțiunile de acest gen vor continua pentru a elibera locurile de parcare de pe domeniul public si privat al municipiului Buzau” – comunicat Poliția Locală Buzău

loading...

Un comentariu la „Iată ce riscă proprietarii mașinilor abandonate de cel puțin un an. Acțiune comună Poliția Locală – Urbis Serv

  • Nu prea am vazut sa ridice. Probabil se leaga doar de batranele dacii 1300 cu geamuri sparte, ca si cum alea ar fi grosul masinilor abandonate pe domeniul public.
    Eu am vazut zeci de masini (unele chiar produse in ultimii 10 ani) care stau de peste 1 an abandonate in acelasi loc si nici macar foaie in geam nu le-a pus nimeni, desi se presupune ca Politia Locala patruleaza in scopul identificarii lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.