Iată ce s-a decis în privința autobuzelor cu burduf!

Săptămâna trecută site-ul buzoienii.ro informa asupra posibilității achiziționării unor autobuze cu burduf de către Trans-Bus.

Măsura era studiată pentru a se rezolva problema numărului mare de călători de pe anumite trasee dimineața și după-amiaza atunci când elevii și muncitorii intră și ies de la școală respectiv serviciu.

Prin folosirea unui autobuz cu burduf n-am mai fi nevoie de două autobuze care să circule concomitent, în dublură, așa cum se întâmplă dimineața  pe traseul nr. 2 de exemplu.

Citește și articolul: Haltă în dreptul poligonului auto și a patinoarului din Bariera Ploiești ? Ce se va întâmpla cu poligonul ?

Decizia a fost anunțată azi de primarul C-tin Toma:

„Am prins în buget, iar Consiliul Local a aprobat la ultima ședință, banii necesari achiziției de noi autobuze second hand. Se vor cumpăra până la sfârșitul anului nouă autobuze cu burduf și încă șase normale. Cele cu burduf vor putea transporta aproximativ două sute de călători deodată”.

După ce s-a aprobat alocarea bugetară, urmează ca Trans-Bus să organizeze o nouă licitație pe SEAP.

Citește și articolul: „Domnule primar, după ora două autobuzele merg mai mult goale!”. Iată răspunsul lui Toma

Reamintim, în urmă cu aproape două luni, la Buzău au ajuns 15 autobuze second hand, achiziționate din Olanda la un preț mediu de 18 mii de euro bucata.

De trei săptămâni, aceste autobuze sunt pe traseu, iar călătorii sunt mulțumiți.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Iată ce s-a decis în privința autobuzelor cu burduf!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.