Iată ce s-a întâmplat după ce oamenii i-au dat cu „huo”


S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute.

Fără rușine și în disprețul tuturor un domn a găsit nimerit să facă treaba mică într-un coș de gunoi de pe o alee a parcului Sfinții Îngeri.

Deși în general la capitolul atitudine publică buzoienii sunt corigenți, de data asta a fost o excepție.

Oamenii care se aflau în parc i-au dat cu huo domnului respectiv.

S-a brodit în plus, ca prin preajmă să se afle și o echipă de polițiști locali.

Aceștia au venit repede să vadă ce se întâmplă, au aflat de la cetățeni tărășenia și au reușit apoi să-l intercepteze pe individ.

Deși, din cauza alcoolului, domnul certat cu bunul simț erav și cam confuz, până la urmă agenții i-au aflat identitatea și i-au tăiat o amendă de 300 de lei dacă se plătește în 48 de ore.

Polițiștii locali i-au arătat respectivului și toaleta publică din Piața Centrală al cărei program este până la ora 20.00.

Citește și articolul: Discuție aprinsă între o călătoare și echipa de control a biletelor. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată ce s-a întâmplat după ce oamenii i-au dat cu „huo”

 • Păcat .În apropierea bisericii .Mizerabil .Să-l văd cum plătește amenda ,că după cum arăta ….

  Răspunde
 • Să-l fi băgat o noapte la bulău… Pe vremea lui Ceașcă, îl săltau ăia cu ”regina nopții” (vă aduceți aminte probabil de dubițele albastre ARO 243 D), îl duceau la ”sediu” pe Chiristigii și toată noaptea spăla holurile și WC-urile. Nu-i mai trebuia pișare, toată viața lui, în public. Și-acasă, se uita de două ori…

  Răspunde
 • As fi tare mirat sa nu sara o patachina de muiere isterica de la un „ONG” care sa acuze „nerespectarea drepturilor omului” sau sa ii gaseasca o „scuza medicala”.Are „probleme cu prostata”,or sa zica unii mai milosi! Si,uite asa o sa umplem parcurile cu rahati de om si de caini,cosurile de gunoi cu urina,aleiile parcurilor cu scuipati,coji de seminte,mucuri de tigari,ambalaje diverse,etc.Sa facem din Buzau un oras in care bunul-simt,educatia sa fie litera de lege,iar NESIMTITII IMBECILI care nu respecta regulile si legile bunului-simt sa fie ASPRU SANCTIONATI si dati ca exemple negative in mass-media si alte mijloace de informare publica.

  Răspunde
 • Nu plateste nici o amenda ca e asistat social, ba chiar amenda aia il ajuta sa ii mareasca primaria ajutorul social, ca acum e mai sarac, are si „datorii”, deci trebuie sa ii creasca ajutorul social.
  Cand a dat ordonanta Boc ca ajutoarele sociale sa fie taiate la cetatenii certati cu legea si cu amenzi de platit l-ati injurat si a dat lege PSD ca nu numai sa nu le taie ajutorul, dar sa le creasca daca sunt certati cu legea si au amenzi de platit.

  Răspunde
 • WC-ul ala e infect, cel putin la barbati, unde nu poti sa stai decat cat rezisti sa iti tii respiratia ca pute rau.
  La intrare in WC-ul ala scrie ca cineva e platit sa igienizeze locatia din 2 in 2 ore, dar nimeni nu o face.
  Cred ca ultima oara cand a vazut locul ala o picatura de Clor sau Domestos a fost pe vremea lui Ceusescu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.