Iată ce sancțiuni de „la revedere” au primit proprietarii de maxi taxi!

Amenzi uriașe de 300 de milioane de lei vechi și chiar mai mult au primit în ultimele săptămâni proprietarii de maxi taxi din Buzău.

Primăria Buzău a dictat aceste sancțiuni în urma deficiențelor constatate după mai multe acțiuni de control de pe traseu.

„Nu respectați nimic. Marea majoritate. Nici program, nici mașini, nici investiții. Doar ați căpușat atâția ani firma de transport a Primăriei. Acum e gata. S-a terminat. Vom face transport de calitate în Buzău și fără voi”, a spus Toma la Campus Tv, unde a intrat într-un dialog tăios cu un proprietar de maxi taxi.


„E exagerat. Ni s-a dat amendă de 300 de milioane de lei vechi pentru că șoferul a întârziat în cursă. Păi, mersese și el să-și facă nevoile la capăt de cursă”, a replicat transportatorul.

Conform  informațiilor buzoienii.ro majoritatea proprietarilor de maxi-taxi s-au ales cu amenzi de 300 de milioane de lei vechi.

Unii chiar de mai multe ori, pentru abateri repetate!

„E o adevărată prigoană. Nu înțeleg care e rostul acestei acțiuni în forță a primarului. Ce rost mai au acum aceste amenzi ? Ăstora de la maxi taxi nu li s-au mai prelungit licențele. E clar, vor ieși de pe traseu de la 16 august. Mi se pare o exagerare să-i mai și cocoșezi pe acești oameni cu astfel de amenzi acum la final de drum. Cred că domnul primar e prost sfătuit, ar fi fost mai utilă o întâlnire față în față, cu strângeri de mâini la plecare”, a precizat Eugen Voinea, avocat al proprietarilor de maxi taxi.

Proprietarii de maxi taxi au contestat în justiție ultimele amenzi, iar unii dintre ei au început să câștige.

Însă, acesta e un aspect colateral, vestea importantă e că de la 16 august maxi-taxi va deveni istorie la Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Rezultate spectaculoase ale proiectului „muncă în schimbul hranei”. Iată câți beneficiari au renunțat! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Iată ce sancțiuni de „la revedere” au primit proprietarii de maxi taxi!

 • Imi miroase cumva a abuz? Te amendez pentru ca pot!

 • transbus are program redus de la ora 21 nu mai circula pe anumite trasee mai ales sambata si duminica erau bune maxi taxi

 • La cîte jeguri de maxi taxi sînt și fără confort nu degeaba primesc amenzi , ăștia care comentează aiurea voi sînteți mai jeguri dacă va place confortul cînd sînteți transportați ca porci , ingramaditi și înghesuiți unde mirosi transpirația altuia

 • Erau bune și maxi taxi pe anumite trasee circulau persoane care ajuta șoferul la curățenie coborai mai ușurat de ce aveai prin buzunare bani telefoane tot ce aveai la tine la aglomerația care se făcea că stăteai în picioare se știu acei care nu le a mai rămas de alt drum în buzunare cine nu crede nu a călătorit cu acele incubatoare cu roți greu de mirosit a de toate mai ales Simileasca și Micro 14

 • Mulți tembeli și răi și prosti…Maxi taxi chiar era util în anumite situații. Asta e ,fiecare pasăre pe limba ei piere. Felicitări primarului pentru aglomerația sufocanta din oraș. O să ajungă Buzăul la fel ca Brașovul peste o 100 de ani…..

 • Sa ii amendeze daca nu respecta legea.
  Trebuia facut asta de prima data cand au primit posibilitatea de a circula in oras… dar s-a mers pe burta ca multi erau PSD-isti de top sau cotizatori de top la grupul PSD-istilor.

 • Eu stau de putin timp in Buzau. Cred ca ar fi potrivit pentru un asemenea oras, si economic pentru regia de transport dar si pentru primarie, ca microbuzele sa inlocuiasca autobuzele pe multe din trasee dupa ora 19 si în weekend. Desigur, sa fie microbuze moderne cu aer conditionat, si sa asigure o frecventa buna. Asta pentru ca vad seara de seara autobuze goale, sau cu 2-3 calatori.

 • Foarte bine ca s-a terminat cu maci-taxi. Erau un real pericol pe strazi, soferii vorbeau la telefon, numarau banii in timpul cursei sau mai opreau si intre statii. Iar in micro 14 circulau printre blocuri cu viteza mai ales cand erau copii la joaca sau cu bicicletele.

 • Era bine să fie lăsate și maxi-taxi că omul dacă vrea să meargă cu maxi mai ales salariații care nu au nici o reducere pe Transbuz,mai precis dacă nu ia bilet de la tonetă,din autobuz îl ia cu 1leu mai scump dezgustător de mirsavi cei care au fost cu ideea.Nu e corect că autobuzele nu au program pînă seara tîrziu,și nici pe toate traseele.

 • Buna ziua…normal ar trebui sa aiba program pina la ora 23.30….dar mai trebuiesc si citeva autobuze achiziționate…

 • Eu nu stiu ce program are TransBus in teorie, insa eu am vazut noaptea tarziu autobuzele Transbus pe strazi, chiar dupa 23, insa nu am tinut minte exact ce numere aveau pe ele, cred ca erau 1, 10 si 5. Deci clar exista autobuze si noaptea care sa preia angajatii ce ies dupa 22.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.