Iată ce se inaugurează mâine pe Bd. Unirii din Buzău


Ochelaristul este Victor Ponta, fost prim-ministru și președinte PSD.

Mâine dimineață Ponta va veni la Buzău pentru a inaugura sediul partidului său – Pro România – de pe Bd. Unirii (aproape de librăria I.L. Caragiale).

Însoțit de Nicu Bănicioiu – fost ministru al Sănătății în guvernul său – Ponta va fi apoi prezent – de la ora 11.00 – la prima ședință a organizației Buzău a Pro România la Hotelul Pietroasa.

După ședință, de la ora 13.00, Ponta va organiza și o conferință de presă.

De notat că vizita lui Ponta n-are legătură cu agitația din PSD din ultimele zile – reamintim că organizația PSD Buzău s-a plasat împotriva lui Dragnea – ea fiind anunțată cu o lună în urmă.

Totuși, Ponta îi așteaptă cu brațele deschise în partidul său pe toți pesediștii nemulțumiți (de Dragnea și ai săi).

Până la congresul din octombrie, când se va alege o structură de conducere, PRO România Buzău este coordonată de Felix Rache (vezi foto mai jos).

Ponta alături de Felix Rache și Marius Georgescu, om de afaceri cooptat în structura de conducere a Pro România Buzău

Râmnicean la origini, Rache a funcționat în presa scrisă (Jurnalul Național, Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu), iar apoi doi ani la Realitatea și TV și patru la Antena 3.

Ulterior a lucrat în guvernul Tudose pe un post de consilier de comunicare.

Din luna mai face parte din echipa de comunicare a partidului Pro România: „Da. Mă ocup acum de lucruri serioase, pentru că momentan piaţa de umor e ocupată de doamna Dăncilă. Eu sunt specialist în comunicare, în erori de comunicare excelează Liviu Dragnea”.

Rache este căsătorit cu Janina Nectara, de asemenea din Rm. Sărat, considerată primul blogger de modă din România.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Biciclist acroșat cu oglinda. Lovitură groaznică în cădere cu capul de asfalt  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată ce se inaugurează mâine pe Bd. Unirii din Buzău

  • Ce este rau ca vine la Buzău, oricum este mult mai bun decat multi membri ai PSD!
    Cumva îi tataie curul cuiva ?

  • Ne dorim mai multe sedii de partid si pe Unirii si pe alte strazi, poate se mai asfalteaza din trotuare. Unirii e praf.

  • Tot orasul e praf… multumita si lui Ponta care il sustinea pe Boscodeala pe vremea cand era seful partidului… intre timp l-a sapat Dragnea cu securistii lui si a ajuns refugiat cu partid micut, ca doar nu se lasa de politica, ca aici sunt banii multi.
    Stati linistiti ca si daca ar fi sedii de partide in toate cladirile din oras doar la unele se asfalteaza cu dedicatie in fata… la alea cu care are prietenii conducerea din primarie si autoritati locale. Nu o sa vedeti asemenea asfaltari la eventuale partide ale unor oameni cinstiti si care nu sunt corupti si mana in mana cu conducerea locala.

  • Ce gunoaie !!!! Câtă mizerie !!!! Următoarea generație de rahați !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.