Iată ce se va face în loc + Unde se mută stațiile de taxi și autobuz

Reconfigurare a zonei situate vizavi de biserica și parcul Sf. Îngeri prevăzută pentru la primăvară.

 „Ideea e de a veni în sprijinul buzoienilor care vin cu mașina la Piața Centrală și se plâng de lipsa locurilor de parcare. De aceea vom înființa peste drum de biserică o parcare cu 90 de locuri. Pentru asta vom muta atât stația de taxi, cât și pe cea de autobuz. Stația de taxi o vom duce pe Bd. Unirii în dreptul Companiei de Apă, iar pe cea de autobuz de la McDonald’s pe Ostrovului, lângă poșta veche”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Mutarea stației de autobuz de la McDonald’s presupune modificarea ușoară a traseului autobuzelor 7,1,3 și 4.

În sensul în care acestea nu vor mai ajunge la McDonald’s ci vor avea traseu pe la Poșta Veche (str. Ostrovului), colț Tribunal (Bd. Bălcescu) și intersecția semaforizată Bd. Bălcescu – Bd. Unirii.

Noua parcare publică va fi cu plată și se alătură celor cu bariere de pe Independenței și Lt. Godeanu – deservite îndeosebi de buzoienii veniți la Piața Centrală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Proiect important. Ajutor imediat de la Ciolacu CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată ce se va face în loc + Unde se mută stațiile de taxi și autobuz

 • Păi ce-ai făcut mai nene, ma?! Or să meargă pensionarii perpedes pana la stația de autobuz, de or sa le sară ochii din cap! Or să-și dea sufletul din ei, de la piață, până la stația de autobuz… Pe lângă ei or sa mai iasă în pierdere și pietarii, ca rămân astfel fără majoritatea clientelei. De taximetriști nu mai zic… Dar ma bucur ca le spargeți cloaca aia din centrul orașului. Ar trebui, nu desființați, dar reduși ca număr…

 • Sunt de parere ca e o idee buna sa mute taximetristii de acolo, dar mutarea statiei nu e o idee prea buna.
  Sa nu mai zic ca intra deja in conflict cu alt proiect anuntat, ala de desfiintare a aleii trandafirilor, zona dintre posta si platoul Dacia, si a strazii Tudor Vladimirescu ce trece pe langa platou… atunci va trebui iar modificat, ca pe strazile alea trec autobuzele.

 • Nu se aglomereaza prea tare intersectia cu Unirii de la Proiect SA ? Cu doua poate trei autobuze cateodata sunt curios cum o sa fie.

 • Cel mai bine sa desfiintati parcul,demolati biserica si gata vine buzoianu comod cu masina direct la taraba!Nu mai amenajati parcare supraterana in spatele ANAF ! NASTRUSNICA IDEE!…

 • Imposibil practic:
  – taxiurile nu vor avea loc in dreptul Companiei Apa, super aglomerata zona oricum
  – se va bloca intersectia de la Tribunal cu fostul Romtelecom, 5-6 masini la semafor spre unirii incap maxim, daca sunt 2 autobuze este blocaj total…

 • buna ideia cu parcul si biserica,la asta ma gandeam si eu….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.