Iată ce știe să facă Nissan-ul de 1,5 mld

Autoutilitara Nissan din imagine (Bz -05-PRC) a fost oferită azi cadou de către Consiliul Județean Buzău celor de la ISU Buzău.

Autospeciala, în valoare de peste 1,5 milioarde de lei vechi, este dotată corespunzător pentru intervenții la misiunile pirotehnice (material explozibil).

„Garda înaltă la sol și sistemul de deplasare 4×4 vor asigura o intervenție optimă, precum și o deplasare mai rapidă pe toate tipurile de teren: asfalt, pământ, nisip, teren accidentat. Beneficiază de dotări de ultimă generație privind siguranța, datorită materialului din care este confecţionat compartimentul destinat depozitării muniţiei pe timpul transportului, privind sistemul de radiocomunicații, precum și dispozitivele acustice și luminoase prin care atenționează populația și implicit ceilalți participanți la trafic despre pericolul încărcătirii transportate” – comunicat ISU Buzău

De notat că în ultimii ani, CJ Buzău a dotat ISU Buzău  cu mai multe autospeciale și echipamente de intervenție.

Un costum pirotehnic de protecție pentru deminare, un detector de metale performant, o bormașină și accesorii pentru carotaj (echipamente utilizate de echipajul pirotehnic), respectiv două autospeciale pentru munca operativă, o șenilată UTV ARGO 8×8, un scaun bariatric pentru transport persoane supraponderale și o cameră de termoviziune.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Investiție în viitor de 16.700 de euro. „Ne ajută mult, le mulțumim!”CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată ce știe să facă Nissan-ul de 1,5 mld

  • Obijnuiți numai cu mințitul și furatul de către ,,aleșii noștri,, de mai bine de 29 de ani , chiar ne surprinde să auzim că se săvârșesc și fapte bune în ,,Țărișoara,, noastră !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.