Iată ce stradă a fost finalizată în această seară


E vorba de strada Hangarului, care pornește dintre Drăgaică și Praktiker înspre Universitatea Bioterra și unitatea militară de operațiuni speciale.

Atenție, e o stradă lungă de peste un kilometru.

Din dreptul aleii de acces către unitatea militară, strada Hangarului se continuă pe lângă punctele de lucru ale unor societăți din spatele Drăgăicii și apoi pe lângă gardul unității militare și calea ferată Buzău – Ploiești.

În această seară muncitorii firmei angajate de primărie pentru a asfalta ultimele străzi de pământ din oraș au terminat lucrarea.

„Nu, asta nu va mai fi spartă de cei de la Electrica, apă sau gaze. Conductele și cablurile și le-au tras pe sub trotuar”, au spus cu mândrie lucrătorii firmei Hidro Salt B92.

Animați probabil de faptul că s-a ajuns cu asfaltarea în dreptul lor și militarii de la operațiuni speciale s-au pus pe treabă și au dărâmat gardul vechi, urmând să fie ridicat unul nou.

Urmează strada Toamnei

Totodată s-au început lucrările și pentru asfaltarea străzii Toamnei, o stradă uitată parcă de lume, sub podul Drăgăicii, în capătul străzii Independenței.

De câteva zile s-au adus bordurile pentru a se pregăti înființarea unui trotuar.

Din cele 45 de străzi fără pământ existente la începutul anului în municipiul Buzău, primarul Toma a anunțat că până la venirea sezonului rece firma Hidro Salt va preda în jur de 32. restul vor fi terminate până la începutul verii 2019, moment în care Buzăul va fi declarat eliberat de străzile de pământ.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce străzi vor primi aceste denumiri. Alegeri inspirate de realitate  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată ce stradă a fost finalizată în această seară

  • Poti sa ceri o opinie a primarului cu privire la scandalul provocat de Cultul Coalitia pentru Familie in cadrul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman, unde s-au comportat ca si cum ar fi proprietarii Centrului Cultural Alexandru Marghiloman, centru contruit din banii cetatenilor buzoieni si fonduri europene, si unde Politia Locala a domnului Primar a abuzat doi cetateni nevinovati la comanda celor doi reprezentanti ai Cultului Coalitia pentru Familie?
    Mai multe in link: https://www.facebook.com/casa.jurnalistului/videos/1141624902652946/

  • Strada Columbelor a fost asfaltata complet ,nu a durat mult si agaurit-o iar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.