Iată ce stradă se asfaltează la această oră! Luni urmează alta.

Asfalt nou pe str. Ciucurete

Întrucât asfaltul sau, mai exact, lipsa lui, e problema cea mai mare identificată de locuitorii orașului Buzău, municipalitatea continuă programul de îmbunătățire a infrastructurii rutiere. 

La această oră muncitorii Urbis Serv asfaltează strada Ciucurete, cea care face legătura între Spiru Haret și Bd. Unirii.


În sfârșit, trotuar bun pe Ciucurete

 

Zilele trecute s-au pus borduri noi și s-au asfaltat trotuarele, iar azi a venit vremea turnării primului strat.

Apoi, vor fi puse la nivel gurile de canal și se va turna stratul de uzură. 

Săptămâna viitoare se va lucra similar și la strada Ciochinescu, rezolvându-se astfel două din cele mai proaste dar și uzitate străzi din Buzău de care șoferii s-au plâns degeaba șefilor din primărie în ultimii zece ani.

Va fi o vară și o toamnă fierbinte pentru asfaltatorii de la Urbis Serv care au în program încă 20 de străzi.


Treisprezece din zona centrală a orașului, despre care buzoienii.ro a scris AICI, și alte șapte dintre străzile de pământ, despre care buzoienii.ro a scris AICI.


Cel mai important obiectiv rămâne însă în 2017 pentru administrația buzoiană asfaltarea celor 43 de străzi de pământ, împărțite în cinci loturi, pentru care s-a organizat licitație. Lista acestor străzi poate fi consultată AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Iată ce stradă se asfaltează la această oră! Luni urmează alta.

  • Domnule dragă, „borduri noi” ce înseamnă pentru dvs? Adică dvs. inclin sa cred,considerați că trebuie să depășească fatidicul … 50%+1, bănuiesc…, Situația de pe teren fiind …75% borduri noi /25% borduri dezgropate si montate la loc este puțin diferită față de „categoricul” BORDURI NOI. Sau… așa o fi in scripte poate???!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.