Iată ce străzi se vor asfalta în Buzău în această noapte și ce sporuri primesc muncitorii care lucrează noaptea și în weekend

Str. Sava Gotul

După ce în ultimele două săptămâni au fost asfaltate străzile Gârlași și Ion Băieșu, din această seară se reia în forță programul asfaltărilor nocturne.

„În noaptea de marți spre miercuri vom asfalta străzile Ana Ipătescu și Sava Gotul, ambele din vecinătatea Palatului Comunal. De miercuri seară vom trece la turnarea covorului asfaltic pe tronsonul decopertat dintre rondul de la Episcopie și intersecția mare dintre Bd. Unirii și Bd. Nicolae Bălcescu”, a anunțat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

În același timp se continuă și programul de decopertare a străzilor în vedea asfaltărilor viitoare. După Bistriței, Sculpturii, Aurorei, Arieșului și Speranței, astăzi utilajul de mărunțit asfaltul a ajuns pe strada Victoriei. Mâine se va decoperta și strada Războieni, iar în acest fel, Urbis Serv va avea front de lucru pentru asfaltare până pe 20 octombrie.

Ziua se va lucra la aducerea la nivel a gurilor de canal, borduri și trotuare, iar noaptea se va turna asfalt. Urbis Serv lucrează la foc continuu în această perioadă, inclusiv sâmbăta și duminica.

„Muncitorii care lucrează schimbul trei beneficiază de sporul de noapte de 25%. Cei care vin la serviciu sâmbăta și duminica beneficiază de un spor de 100%, mai exact sunt plătiți dublu. Eu cred că le convine, toată lumea e mulțumită”, a precizat șeful Urbis Serv.


Citește și articolul: Se extinde Buzăul. „S-au făcut 32 de case, mai urmează 70”. Iată unde!

P.S. Pe strada Ana Ipătescu (între Palatul Comunal și părculeț), asfaltarea a început deja după cum se poate vedea din fotografia alăturată, realizată în urmă cu câteva minute.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Iată ce străzi se vor asfalta în Buzău în această noapte și ce sporuri primesc muncitorii care lucrează noaptea și în weekend

  • Oare de ce strada Stefu Pompiliu (strada care leaga piata de pasari cu str. Colonel Ion Buzoianu) este cenusareasa strazilor din apropierea centrului orasului? Cumva se gandeste cineva la linistea locatarilor de aici, sa nu le fie deranjat somnul de masinile care ar putea circula pe ea daca ar fi asfaltata?

    Răspunde
  • Intre strazile Sculpturii si Victoriei exista o strada numita Gloriei. Nu prea a vazut nici o imbunatatire( asfalt, nu, tevile de apa care s-au schimbat pe strazile din imprejurimi,nu,gaze,nu). Probabil ca aceasta strada e o fantoma de toate modernizarile se fac pe linga ea,nu?!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.