Iată ce supermarket se va construi în loc

Un cititor căruia îi mulțumim ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii de la fosta fabrică de pâine Boromir din Rm. Sărat.

De câteva zile excavatoarele au trecut la demolarea clădirilor din incintă, iar camioanele transportă molozul rezultat.

Informația că în loc se va amenaja un nou supermarket Penny XXL, pe lângă cel din centru, a fost confirmată de primarul Sorin Cârjan.

„Da, așa e. Se demolează fosta fabrică de pâine a Boromir de pe strada Lalelelor, iar în loc se va construi un nou supermarket Penny XXL. Acesta îi va deservi îndeosebi pe locuitorii din cartierul Costieni. Totuși, eu mi-aș fi dorit să se fi făcut la marginea orașului pentru a se evita aglomerarea zonei”, a declarat Cârjan.

În Rm. Sărat mai există un Kaufland, un Penny XXL și urmează a se mai construi în curând și un LIDL pe locul unde a funcționat fosta Poștă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată ce supermarket se va construi în loc

  • Suntei dusi cu pluta in epoca globalizarii. Faceti numai SM-multinationale, astfel incat profitul sa nu ramana in Romania, dar sa fie repatriat in tarile lor.Va lasati banii in Mall-uri si va considerati emancipati.Sprijiniti Romania ca ne pierdem ca neam

  • Mariana, dragă! Dacă politicienii noștrii își transferă hoțiile prin cine știe ce paradisuri fiscale, eu de ce sa nu am dreptul să mă relaxez, cheltuind câteva sute de lei pe lună în aceste mall-uri? Faceți-le românești, cine va oprește? Dar, în general românii sunt buni doar de comentat, mai puțin de muncit!

  • Precizări pentru dezaburirea aburiților, Comerțul românesc este controlat de 7 entități, toate străine: 1. Auchan; 2. Carrefour; 3. Louis Delhaze Group(Cora și Profi); 4. Schwartz Gruppe(Lidl și Kaufland); 5. Metro AG; 6. Coop(Selgros); 7. Royal Ahold(Mega Image).
    Tot ce consumă și folosesc românii, alimente, băuturi, detergenți, haine, veselă, electronice, etc., sunt comercializate de firme străine. Singurul mare magazin românesc este Dedeman(frații Pavel), dar numai pentru mărfuri industriale, că alimentele trebuie controlate de „făcătorii de bine” străini.

  • Liviu Ungureanu, patron Bian: „De ce să nu recunoaștem, supermarketurile occidentale ne-au învățat ce e acela comerț civilizat”

  • Întrebare pt. Pixelul tricolor: Și era oare mai bine înainte de 89 cand rafturile alimentarelor romanesti erau goale, iar pana si painea era pe cartelă ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.