Iată ce traseu are noul autobuz 12. Cine se bucură cel mai mult

De astăzi a început să funcționeze un nou traseu de autobuz.

Ruta cu numărul 12 are un capăt de linie în Micro XIV (Bd. Stadionului, str. Bazalt, str. Veteranilor).

Celălalt capăt e tocmai în comuna Gălbinași – în satul Bentu.

Traseul mai cuprinde Bd. N. Bălcescu – Piața Centrală – Colegiu Hasdeu – gara CFR – spital CFR – Șoseaua Brăilei – sediul RAR – Tăbărățti și Gălbinași.

Pe lângă locuitorii din municipiu, cel mai mult se bucură de înființarea noii linii locuitorii comunei Gălbinași.

În acest fel, aceștia vor putea călători înspre oraș în condiții mai bune de calitate, preț și destinație.

Frecvența va fi de o oră, atât de luni până vineri, dar și în weekend. Prețul unui bilet pentru Tăbărăști și Gălbinași va fi de 2,5 lei și de 3 lei pentru Bentu. În interiorul municipiului tariful va fi de 2 lei.

Linia 12 este a doua înființată în acest an de Trans-Bus pe un traseu rural, după numărul 11 înspre Vadu Pașii – în luna martie.

Trans-Bus a anunțat că distribuţia de bilete în Gălbinași se va face prin șapte parteneri de pe raza comunei Galbinasi.

Locaţiile respective vor fi identificate printr-un afiş cu mesajul “PUNCT DE VANZARE BILETE TRANS BUS”.

Iată traseul exact și orarul de circulaţie pentru traseul nr. 12 :

TUR: L.P.S. Micro 14 – Sat Bentu (com. Galbinasi)

LPS Micro 14 – Filatură- Spitalul Judeţean – Crâng – Camelia – Piaţa Centrală – Hasdeu -Gară CFR – Autogară – Spital CFR – Depou CFR – Apcarom 1 – Aromet – PECO – RAR facultativ – Tăbărăştii Noi – Tăbărăştii Noi Parc – Tăbărăştii V. Cămin Cultural – Tăbărăştii Vechi Cap Sat – Gălbinaşi CAP – Gălbinaşi Farmacie – Gălbinaşi Grădiniţă – Gălbinaşi Şcoală – sat. Bentu

Luni – Vineri (plecări din capat de linie): 05:45-06:45-07:45-08:45-09:45-10:45-11:45-12:45- 13:45-14:45-15:45-16:45-17:45-18:45-19:45-20:45

Sambata – Duminica (plecări din capat de linie): 05:45-06:45-07:45-08:45-09:45-10:45-11:45- 12:45-13:45-14:45-15:45-16:45-17:45-18:45-19:45

RETUR: Sat Bentu (com. Galbinasi) – L.P.S. Micro 14

Bentu – Gălbinaşi Şcoală – Gălbinaşi Grădiniţă – Gălbinaşi Farmacie – Gălbinaşi CAP – Tăbărăştii Vechi Cap Sat – Tăbărăştii V. Cămin Cultural – Tăbărăştii Noi Parc -Tăbărăştii Noi – PECO–Şoseaua Brăilei – Restaurant Mariage – Depou CFR – Spital CFR – Autogară facultative – Gară CFR – Hasdeu – McDonald’s – Spitalul Brătianu – Crâng  -General Grigore Baştan – Cartier Crâng -LPS Micro 14

Tot de azi a început să funcționeze și traseul zonă 114 ce va face legătură între comuna Gălbinași și Municipiul Buzău  cu traseu prin Zona Industrială.

Zona va pleca de luni și vineri la orele 05.15, 14.15 și 21.45 din Bentu și de la 07.15, 15.15 și 23.15 din Micro XIV. Vezi mai jos traseul.

TUR: Bentu – Gălbinaşi Şcoală – Gălbinaşi Grădiniţă – Gălbinaşi Farmacie – Gălbinaşi CAP -Tăbărăştii Vechi Cap Sat -Tăbărăştii V. Cămin Cultural – Tăbărăştii Noi Parc -Tăbărăştii Noi facultative-PECO-RAR facultative – Apcarom 2 – Cibela – Constam – Agrana – Liceul 7 -Mihai Viteazu -Gerom – Ductil – Alison -Casa de Pensii – Stadion – Spitalul Judeţean -Filatură – Micro 14

loading...

6 comentarii la „Iată ce traseu are noul autobuz 12. Cine se bucură cel mai mult

 • Va rog sa se facă statie și la Avicola sunt mama a doi copii speciali și facem naveta la școală în oraș!!

  Răspunde
 • La Stilpu când înființați linia? Ne.am saturat pana peste cap de maxi taxi,nu ai loc sa arunci un ac. Dimineata e extrem de aglomerulare, ne transporta ca pe cartofi.

  Răspunde
 • Stati fara grija ca aglomerate vor fi si autobuzele, chiar mai tare ca se vor inghesui toti la bilete la 2 lei.
  Nu va rezolva problema aglomeratiei. Unde s-a bagat spre tara la orele in care intra si iese lumea de la plantatie e omor, ajungi ca tu locuitor al Buzaului sa nu poti circula cu autobuzul din cauza ca e plin de navetisti inghesuiti precum cartofii.
  Primarul pare ca are niste polite de platit catre smecherii cu firme de transport care nu l-au sustinut si deaceea baga aiurea autobuzele TransBus pe rural in loc sa imbunatateasca transportul in oras… nu ca nu ma bucura ca le da peste bot la smecherii cu firmele de transport, dar sa fie prioritatea lui Buzoienii ca astia l-au votat si platesc taxe si impozite la el, nu cei din sate.
  Transbus a ajuns sa faca programul mai prost ca pe vremuri, sa ajungi sa intarzii la munca desi esti in statie la aceeasi ora ca inainte…
  Sa nu mai zic ca se cunoaste ca au angajat soferii de maxitaxi… au aceleasi obiceiuri in trafic cu autobuzul ca si cu duba de cartofi pe care o conduceau la firmele de transport ale smecherilor.

  Răspunde
 • Vreau și eu să știu cum se poate la capătul liniei autobuzului 7 nu se poate cumpăra bilete de autobuz după ora 13-30? Se face asta intenționat că să cumpărăm de la șofer cu 3 lei????

  Răspunde
 • Pentru Buzău-Limpezis, vă rog analizați traseul! Dacă considerați că suntem favorizați cu mijloace de transport,nu este adevărat!Maxim taxi ptr.Bucuresti(care vin și pleacă)nici nu ne iau,nici nu opresc in stație! M-AM „CERȘIT”(scuzați exprimarea)dar așa este,am insistat foarte mult să mă ia până la Limpezis (mă refer la maxi spre Buc.) motivând că între stații nu opresc și mi-a luat și 8 lei pe bilet! Celelalte maxi pe lângă faptul că sunt extrem de aglomerate,sunt rare că orar,pe perioada vacanțelor școlare nu mai circulă, nici nu anunță,am stat in statie 2ORE, trebuia să merg la doctor, autobuzul nu a mai venit!De la ora 17pana la ora 21.15 când este convenția nu avem nici o cursă spre Buzău.!.!.!? Vă rog țineți cont,nu suntem pe vremea raposatului,erau autobuzele rare,ne înghesuiam de ne rupeam ,, toate cele,,!!

  Răspunde
 • Cred că Tuță Istrate se bucură cel mai mult că are de unde fura, după ce a jegmănit destul colegii în numele șefului de garaj…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.