Iată ce va face cu banii


C-tin Toma a anunțat azi că a semnat cu CEC Bank contractul prin care Primăria Buzău va primi bani cu împrumut de la stat.

„Vom lua cu împrumut bani de la stat. Cu o dobândă convenabilă. Banii îi vom folosi exclusiv pentru investiții. Un milion de euro ne-au fost alocați pentru 2019 și 10 milioane de euro pentru 2020. Dar eu sper că vom primi o parte din cele 10 milioane chiar de anul viitor. Poate unele primării din țară vor renunța la câteva din proiectele lor și să luăm noi banii. Toate orașele mari se împrumută, o s-o facem și noi pentru a dezvolta mai repede Buzăul”, a explicat Toma.

Edilul șef a anunțat și către ce proiecte va merge primul milion împrumutat.

„Sunt trei obiective vizate. Stadionul de atletism, cinematograful Dacia, pe care-l vom transforma într-o sală de spectacole, și modernizarea a trei străzi importante: Bd. 1 Decembrie, Bd. republicii și strada Horticolei. Pe toate trei vreau să le aduc la standardul de pe Calea Eroilor”, a explicat Toma.

Un alt obiectiv la care se va începe în curând lucrările e Bazarul, care va fi transformat într-un sediu secund al primăriei. Toma a anunțat că lucrările ar urma să se încheie înainte de finalul anului viitor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: O nouă facilitate adresată călătorilor. Iată ultima decizie a Trans-Bus  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

17 comentarii la „Iată ce va face cu banii

 • Imi place. Succes !

 • Nu e rau deloc.pt
  ca se investesc.era mai rau pe vremea celuilalt caruia nici nu vreu sa-i rostesc numele. adica pot sa-i zic,cancerul Buzaului.c and banii nu se investeau,se furau.

 • Terminați de asfaltat aleea Luncii

 • Foarte bine ! Felicitari intregii echipe de la primaria Buzau si Consiliul Judetean ! De mult nu am vazut asemenea progrese in Buzau si aici ma refer la parcuri reamenajate, strazi asfaltate, curatenie ( cat de cat, fata de cum era inainte ), etc.
  Felicitari !
  Avem parte de un primar care tine cu urbea lui, un primar care a inceput sa ridice Buzaul la adevarata lui valoare.
  UN PRIMAR EUROPEAN !!!
  Cu stima si respect !

 • Ai inceput sa faci cate ceva fata de Boscodeala care numai a furat.Sa si ia lumanari de banii furati.La binele comunitatii nu s a gandit

 • Respect Dl Primar, Buzaul va Sustine!!

 • Bravoo Dl primar..

 • un primar care stie ce vrea sa faca cu banii pentru oras ,bravo lui,toata stima pentru dumnealui.

 • Ok ar fi bine să faci ceva cu ei. întrebarea mea era de ce sa te împrumuți pt că erai pe plus. așa ai zis că ai bani in bugetul local. As vrea să știm câte datorii si împrumuturi are primăria Buzău ? Transmite-i lu Tereaca sa de-a un articol aici pe buzoienii.ro

 • Vad ca se doreste modernizarea altor strazi, dar principala legatura intre Bucuresti si Focsani, Bd. Unirii, nu este prins in acest proiect. Ce facem cu trotuarele in care iti rupi picioarele, cu spatiile verzi, care arata precum campul nearat, si parcarile de pe trotuare, unde risti sa fii lovit de masinile care circula ca la raliu? Oare conteaza doar intrarea in oras, care intradevar arata bine? Ce impresie isi face calatorul care da cu ochii de maracinii si spinii de pe marginea Unirii?

 • Bravo d.primar….Dar dacă faci ..fa pana la capăt și întreține tot ce faci….În speță ..parcurile trebuie iluminate noaptea….Nu un bec aprins și 7 stinse….Și multe altele…buzoienii oare știu ca dobânzile și împrumuturile tot ei le vor plăti? …Ce te tot lauda unii aplaudați pe aici…..asta TREBUIE SA FACEȚI. …E meseria d.voastră nu un merit….buzoienii au fost slabi ca au ținut atâția ani un hot în fruntea lor….Și acum chipurile se bucura la asfaltarea unor strazi…Oameni…treziți. Va. ..În 2018 trăiți. …

 • Cu respect Domnule Primar,
  Ați promis că după Al. Sporturilor, o echipă, două vor rămâne în zona cart. Dorobanți să se termine str. Gârlași și parcarea de lângă bl.D15 Electrica – D14
  unde parcarea de pământ care a fost reperată cu piertiș de către locatari, n-a fost asfaltată niciodată.
  Poate se va reuși să scăpăm și noi de dezordine. Vă dorim mult succes și putere!

 • Trebuie sa se modernizeze urgent si strada Transilvaniei care este ca dupa razboi . Este o strada foarte circulata si este calea de iesire spre Brasov , deci ar trebui sa aiba prioritate !

 • Va sfătuiesc să luați mai mulți bani împrumut. Trebuie să luați în calcul și ajutorul promis Basarabiei luna trecută!…

 • Orasul Buzau a intrat din nou pe linia împrumuturilor, oare cate generații vor achita aceste sume?
  Nu mai lăudati aceste proiecte, sunt cei drept binevenite: totuși nimeni nu face nimic fără un comision gras( stiti la cine ma refer )

 • Unirii ?????

 • Ba suntem pe plus, ba ne imprumutam!! Ba am colectat bani cat sa dam si la altii cum niciun alt oras cu adevarat mare din Romania nu a facut-o, ba ne indatoram ca sa bagam bani in aceasta gaura neagra cinema Dacia si in viitoare birouri- Bazar, !!! doar pentru confortul unor functionari, de care tot primarul se plange ca sunt incompetenti. !!! Dar investitiile, locurile de munca nou create, asfaltari duse la capat cu tot ce inseamna asfalt, trotuar, borduri, spatii verzi si nu gateje rosii!!!! Acestea dau bine numai ochiului, dar nu curata praful, nu sunt un beneficiu pentru mediu.!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.