Iată cele mai frumoase fotografii cu Piața Dacia și focul de artificii. Foto – Andrei Pițigoi. Și o întrebare: Andra e motivul asistenței record ?

Reușită a tânărului foto-jurnalist buzoian Andrei Pițigoi, care a surprins imagini superbe cu focul de artificii din Piața Dacia (vezi galeria foto de mai jos).

Acesta a avut inspirația de a se urca pe acoperișul Hotelului Pietroasa de unde a reușit cele mai spectaculoase capturi.

De la înălțimea hotelului se poate observa și mulțimea de buzoieni care a ocupat la miezul nopții Piața Dacia.

Estimările vorbesc despre zece mii de buzoieni, o afluență record pentru un revelion în centrul orașului.

Chiar dacă există critici asupra prețului plătit de municipalitate, opinia reporterului buzoienii.ro e că o parte importantă a publicului a ținut să vină în centru special pentru cuplul Andra & Măruță.

Citește și articolul: Locatarii blocurilor din centru trebuie să-și țină respirația. Ce se poate face ?

Probabil că numărul s-ar fi înjumătățit dacă Andra n-ar fi fost pe scena din fața Platului Comunal (fix la miezul nopții).

Alte cauze ale prezenței buzoienilor în număr mare pot fi promovarea intensă a evenimentului în mass-media locală, dar și apropierea buzoienilor față de noua conducere a Palatului Comunal, care a dat în ultimele luni speranțe cetățenilor că orașul poate fi administrat mai bine.

loading...

4 comentarii la „Iată cele mai frumoase fotografii cu Piața Dacia și focul de artificii. Foto – Andrei Pițigoi. Și o întrebare: Andra e motivul asistenței record ?

  • Pingback:

  • Felicitari Auras pentru site-ul tau si tanarului pentru imagini! Ma bucur sa vad de la mare departare de casa ca sunt oameni precum dumneavoastra si Andrei care promoveaza orasul nostru, al buzoienilor!

  • Vă mulțumim mult! Deși, să știți, că mai adesea, cel puțin eu, reclam (și) lucrurile negative. Evident, în ideea ca autoritățile în măsură să le corecteze.

  • Nu Andra a fost motivul, ci chiar focurile de artificii.
    Cine a fost acolo sau a avut vedere de sus a putut observa ca imediat dupa focurile de artificii lumea a inceput sa se retraga spre casa.
    Cat despre Andra si Maruta, la miliardul incasat au fost extrem de penibili, parca erau niste amatori adusi din mediul rural. Numai cantat nu se cheama ce a facut Andra la Buzau de Revelion… au aruncat miliardul ala pe foc. Mai bine chemau niste oameni (fie ei si anonimi nepromovati de trusturile mari precum PROTV) care chiar stiu sa cante, fie chiar si coveruri. Vara cand ma duc pe litoral ma duc la terasele unde se canta live, si peste tot invita niste tineri de care nu am auzit, dar care chiar se pricep la cantat si au capacitatea de a canta live coveruri celebre internationale (hituri) poate chiar mai bine decat artistul „original” in videoclipuri. Andra nu e capabila sa isi cante propriile melodii la fel cum suna in videoclipuri… halal artista. Absolut jenant momentul. Ce vad pe litoral e de 100 de ori mai bine, si oamenii aia nu incaseaza un miliard nici dupa cantari de 2 ore in fiecare seara timp de o luna. In schimb la Buzau s-a cheltuit atat pentru mai putin de o ora ca sa behaie Andra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.