Iată cine a luat-o și de ce


Așa arăta cu câteva zile în urmă sediul PMP Buzău.

Partidul lui Băsescu era doua forță politică a județului, cel puțin după numărul de parlamentari.

Numai că în doar câteva zile PMP Buzău s-a pulverizat după ce Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu s-au îndreptat către ALDE.

Imediat ce Adrian Mocanu, omul cu finanțele, s-a despărțit de partidul lui Băsescu, deputatul buzoian a dat ordin să fie îndepărtate toate însemnele cu PMP din acea locație.

„Cei de la PMP, aceia puțini care i-au mai rămas fideli lui Băsescu, ar fi putut rămâne în sediu, dar n-aveau bani de chirie. Așa că au renunțat și s-au mutat undeva vizavi unde plătesc doar 7 milioane pe lună. Sediul l-a luat Adrian Mocanu, cel care a și băgat în jur de o sută de milioane în el. A plătit toate datoriile, l-a primenit, era normal să-i rămână lui. Îl va face cabinet parlamentar. S-a dat deja comandă pentru a fi adusă o siglă nouă cu ALDE”, ne-a precizat o sursă din interior.

Astăzi, Adrian Mocanu alături de Dorin Bădulescu au fost prezentați de ministra Gabriela Gavrilescu membri ALDE cu legitimații valabile.

Mocanu jr. și Bădulescu  și-au anunțat și obiectivul: „ALDE să devină a doua forță politică a județului după PSD. Și chiar prima pe alocuri. Noi ne asumăm colaborarea cu PSD. Stăm cu ei la aceeași masă. Nu ca PNL care stă pe sub masă”.


Citește și: „Monstrul” a fost lăsat azi pentru prima dată pe stradă. E de ultima generație. Iată prima lui realizare

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată cine a luat-o și de ce

  • a plecat ta-su a ramas fi-su. se muta din partid in partid. mai bine se muta in partidul romilor. s-au imbogatit de pe urma poporului

  • Niste penali din tata in fiu…

  • ” Câinii latră, caravana trece ! ” – și noi, … vara ne-om petrece !…

  • Totusi spatiul ala nu apartine statului si are destinatie ca spatiu de dat partidelor pentru sediu? Parca asa era.
    Deci ori au facut o manarie si au schimbat destinatia pe sub mana ori l-a ciordit careva intre timp si l-a „privatizat”

  • Și-au luat jucăriile și au plecat acasă .Acasă la cine……?

  • Nu poti decat sa te crucesti si sa mori de ras cand auzi asemenea asertiune din gura unor impotenti politici si intelectuali ca acesti „Stan si Bran” ai parlamentarismului buzoian : „ALDE sa devina a doua forta politica a judetului….”.Nu degeaba se spune „vrabia malai viseaza”! Dominati si definiti de imbecilismul lor politic,ei inca mai cred ca Buzaul a ramas cu un electorat la fel de imbecil si acefal ,asemenea lor.Manipularile lor de doi bani,nu mai au priza nici macar la cersetorii si pomanagiii „electorali”.Daca spera cumva ca liberalii nemultumiti de actualul PNL vor da „navala” la „anexa viperelor securistoide” (ALDE) a celui mai mizerabil si pervers „politician” postdecembrist (tariceanu),le spun doar atat: CUCU!Voi,v-ati indreptat de fapt,catre lada de gunoi a politicii romanesti si stand la masa cu PSD-ul (cum ziceti voi!),stati impreuna la TROACA cu laturi politice atat de draga pesedistilor si celor asemenea lor. Ati fost,sunteti si o sa ramaneti doar niste RATATI! Si ca oameni si ca „politicieni”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.