Iată cine au fost cei care s-au luat la bătaie în After City Pub și apoi în parcare

Conform poliției, bătaia s-a iscat între personalul de securitate al clubului și un grup numeros de tineri veniți din Rm. Sărat.

Atenție, singurul reținut – cel puțin până acum – a fost responsabilul cu securitatea clubului – un bărbat de 36 de ani din Buzău.

Acesta se pare că ar fi fost cel care a dat primul pumn (după un conflict verbal) unuia dintre rromii veniți de la Rm. Sărat.

A urmat o bătaie ca-n filme (s-au folosit și cuțite!), în club și în parcare, în urma căreia șase persoane au ajuns la spital, atât la Buzău, cât și la Rm. Sărat.

Una dintre ele, lovită rău la cap, a fost trimisă pentru mai multă siguranță la București.

O mașină, un jeep Range Rover, cu care rromii din Rm. Sărat au venit la Buzău e și acum vizavi de club cu roțile tăiate.

„În dimineaţa zilei de 9 septembrie, în jurul orei 04.00, personalul medical dintr-o unitate de primiri urgenţe din municipiul Buzău a sesizat că o persoană, victima unei agresiuni, a devenit recalcitrantă faţă de personalul medical. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 31 de ani din Rm. Sărat care ar fi fost implicat într-un conflict dintr-un club din municipiul Buzău. Din verificările efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 9 septembrie, între personalul responsabil de ordine al clubului şi mai mulţi tineri din Rm. Sărat, clienţi, a izbucnit un conflict verbal, care a degenerat în violenţe. La sediul Poliţiei municipiului Buzău au fost conduse persoanele implicate în scandal, continuându-se cercetările pentru stabilirea modului de implicare al fiecăruia în incident. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind luată măsura reţinerii unui buzoian de 36 de ani” – comunicat IPJ Buzău

Conflictul a izbucnit în timpul unui recital de manele al unui solist de profil. Probabil că după acest incident, administratorii acestui club cu pretenții se vor fi lecuit a mai organiza petreceri cu manele – magnet pentru tinerii cu mai puțină educație și adesea conflictuali.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce s-a întâmplat. Scandal, bătaie, răniți CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată cine au fost cei care s-au luat la bătaie în After City Pub și apoi în parcare

  • Banii vorbesc!Melomanii simfoniilor nu arunca cu bani in solisti …(fără număr,fără număr…)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.