Iată cine e managerul premiat și ce produce firma sa din Micro XIV

Astăzi s-a ținut la București, Topul Național al Firmelor Private Mici și Mijlocii din România.

Singura firmă din Buzău premiată a fost Sport Embroidery din Micro XIV.

Doamna din imagine, care a primit distincția din partea lui Eugen Teodorovici, e Florica Răureanu – managerul firmei din Buzău.

Într-un top deschis de FanCurier, firma buzoiană figurează pe poziția a douăsprezecea la premiile speciale pentru „Performanță în domeniul confecțiilor sportive pentru sport”.

„Firma nostră  e specializată în realizarea de broderii pe diverse articole de îmbrăcăminte. Firma e 100% românească, avem deocamdată 47 de angajați. Principalul nostru client e o firmă importantă de confecții sportive din Irlanda. Dar lucrăm și pentru intern, cam 20%, pentru armată, poliție, diverse echipe de fotbal din țară etc. Suntem serioși, muncim, avem comenzi. Am fost an de an premiați, locul 1 la topul firmelor de la Buzău pe acest domeniu. Ne-am dezvoltat, am luat utilaje moderne, am mai angajat personal. Principala problemă ? Păi, am mai vrea să angajăm, dar nu prea găsim. Cred că de vină sunt ajutoarele sociale. Mulți, probabil că preferă să stea acasă decât să lucreze, dacă tot primesc bani” – Florica Răureanu, manager SC Sport Embroidery Buzău.

La eveniment au participat șeful Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, Rovana Plumb (ministrul Fondurilor Europene), Victor Negrescu (ministrul Afacerilor Europene), Ludovic Orban (președinte PNL) și, evident, reprezentanții celor mai de succes firme din România – premiate la evenimentul de azi.

Topul este realizat în fiecare an pe baza rezultatelor financiare din anul precedent de către Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (președinte Florin Jianu), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț si Întreprinderi.

„Să știți că la noi la firmă nimeni nu e șeful nimănui. Facem o echipă, care a stat împreună la nevoie și 24 de ore când trebuia predată o comandă. Fetele sunt conștiincioase, bune meseriașe și fără spiritul lor de echipă n-am fi putut reuși atâtea. Țin să le mulțumesc și pe această cale”, a spus managerul firmei, Florica Răureanu – fostă secretară la Școala nr. 5 din centrul Buzăului

Întâmplarea a făcut ca în urmă cu o săptămână, reporterul buzoienii.ro să descopere pe strada Gen. Gr. Baștan firma de broderii sportive, prilej cu care a realizat un scurt reportaj (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Ce păcat, erau frumoase, de epocă”. Iată cine le-a cumpărat și de ce le dărâmă  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Iată cine e managerul premiat și ce produce firma sa din Micro XIV

 • Ce “reporter” inspirat dom’le…..cat fler….
  :))))
  Nu am nimic …doar ca povestea imaginata de “reporter” in articolul precedent dovedeste ca acesta a fost in copilarie un mare fan al culegerilor de povesti editate de Petre Ispirescu….
  Hai dom’le ca e de bine….asta dovedeste macar ca in timpuri imemoriale “reporterul” a mai deschis cate o carte…doua…
  :))))

 • Un salariu decent asigură doamna manager muncitoarelor dumneaei?S-au doar așa de dat bine presă lăudăm colectivul și pe partea cealaltă se merge pe varianta,,,cine nu rămîne peste program pleacă acasă,,,,cunoaștem genul acesta de manageri care se cred centrul pămîntului…se vaită toată lumea că nu găsește forță de lucru dar pe ce bani?? Sa m-ai deșteptat și românul nu m-ai lucrează pe lucru de nimica..

 • Munca multa, ore suplimentare, dar plata minima. Asta ar trebui sa te intereseze ca reporter, respectarea drepturilor angajaților!

 • O știre despre nimeni. O știre despre nimic.

 • Ce premiu, mah? Diploma de excelenta=Diploma de participare.
  Intreab-o pe doamna care ore suplimentare neplătite lucrează angajatele sale.

 • Doamna și-a făcut poza cu Teodorovici pentru a avea cu ce se da mare. Vai de noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.