Iată cine este acuzat de apariția petei de grăsime. FOTO + VIDEO


Un buzoian a sesizat și reclamat apariția – din când în când – a unei poluări a apei heleșteului din Crâng.

Recent a fotografiat și filmat pata de murdărie apărută pe lac, iar imaginile le-a trimis și către site-ul buzoienii.ro.

Suspiciunea se îndreaptă asupra stației Companiei de Apă din coada lacului, care ar avea o conductă care deversează în heleșteu.

„De câțiva ani mă agasează un fapt reprobabil pe lacul din Crâng și anume apariția unei pete de grăsime pe suprafața acestuia în apropierea turnului de apă! În malul heleșteului se află capătul unei conducte care reprezintă – probabil – o scurgere a unui spălător sau altceva a Companiei de Apă. Ieri am sesizat poliția locală care a fost destul de promptă și mi-a spus că va face un raport și am înștiințat inclusiv pe domnul primar.”

Buzoianul speră că inclusiv Garda de Mediu va lua act de sesizarea sa și va întreprinde o anchetă în acest caz, mai ales că în lac există pești, iar recent aici s-au aciuat și un cârd de rațe sălbatice.

Inclusiv Poliția Locală cercetează cazul pentru a descoperi cui anume aparține acea țeavă.

Reprezentanții Companiei de Apă nu au putut fi contactați încă pentru a emite un punct de vedere.

Mai jos a fost inserat inclusiv un clip video cu poluarea vizibilă de pe lac.

Revin cu un mic film , cam prost realizat, dar poate confirma cele mentionate in legatura cu poluarea de pe lacul din Crang !

Publicată de Nicolae Avram pe Sâmbătă, 18 August 2018

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzoienii nu trebuie să se îngrijoreze. Iată care e scopul său. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

21 de comentarii la „Iată cine este acuzat de apariția petei de grăsime. FOTO + VIDEO

 • Mulțumesc d-le Tereacă , sunt autorul ,,jelaniei,, prezentate de d-v. Sper să avem succes , am uitat să specific : această pată apare , de obicei , la orele prânzului atunci când băieții își spală ,,mânurile,, , marmidele , vasele , etc !

 • Amenzi drastce și rezultatele apar imediat.

 • Amenzi drastice și rezultatele apar imediat.

 • NICOARĂ SILVIU- DIRECTOR EXECUTIV URBIS SERV……BURADA PETRE-PENSIONAR, DUNEL ALEXANDRU-PENSIONAR, PREDA DANIEL -SOȚUL LU’ MADAM PREDA -UN TUPEIST CARE NU ARE TREABĂ CU DRUMURILE DOMNULE PRIMAR. CARE L A INJOSIT PE OTEA SINGURUL INGINER CARE ŞTIE STRĂZILE DIN BUZĂU DIN 87 ÎNCOACE. DE CE ȚINEȚI FAMILIA PREDA???

 • De ce îl ții pe BURADA pe DUNEL???? Pensionari care iau degeaba bani.

 • NICOARA SILVIU DE CE IL ȚII PE BURADA ŞI DUNEL?????

 • Madam PREDA semnează situațiile de lucrări a lu PREDA DANIEL???? CONFLICT DE INTERESE. PUŞCĂRIE.

 • FACEȚI ORDINE!!!,

 • DRAGI COMPATRIOȚI!!!! De curând am trecut pe lângă Sofia pe autostradă. SOFIA capitala Bulgariei are AUTOSTRADĂ. SUNTEM la pământ!!! Avem strada AFUMAȚI. RUŞINEEEE!!!!!
  NE MERITĂM SOARTA!!!!

 • NICOARĂ SILVIU, de ce îl țineți pe BURADA PETRE şi DUNEL ALRXANDRU????
  Angajează tineri!!!!

 • ing. NICOARĂ te rog să faci ordine!!!

 • Nicoara Silviu de ce faceti angajari de pensionari in continuare?Inginera la spatii verzi de peste 60 de ani, este la pensie. NU va ajungea Burada si Dunel? De ce nu angajati oameni tineri? Raspundeti!!

 • Domnule Tereacă, este o ingineră horticolă madam’ BÎGIU cumnata lu dom’ care deşi este pensionară ştie să pună coajă de copac colorată în roş, verde…… A mai lucrat la spații în anii 80. O doamnă cate iubeşte TAXi în jur de ora 8. De sus se văd cojile bine. Bravos madam!!!

 • Nicoară, te ştiu un luptător. Lasă partidu!!!!…. BURADA, DUNEL, BÎGIU, PREDA….. Este unu care păzeşte fiare vechi la Verguleasa. Scoate pensionarii!!! Cu ce plăteşti oamenii la iarnă!!!! Toma este corporatist ca DINU NICU nu are mamă şi tată. Silviu nu te lăbărța,….banii acu se fac nu la iarnă….. Nu angaja oameni aiurea… Te ştiu de la Braşov, a mai fost unu Popescu care vroia coşuri de nuiele. Fii PONDEART!!!! Nu poți învinge mafia locurilor de veci. Apoi fii şi tu realist!!!!

 • Silviu, eu vreau să mi tragă clopotu tanti Maricica şi nu țața Leana de la URBIS. Apoi un meseriaş care muncă în marmură nu va sta la salar de la URBIS. Va munci pe bani mulți pe lună….

 • BURADA, DUNEL, BÎGIU- oameni pensioari care iubesc acest oraş!!!! E jale fără ei!!! Sunt prinşi în noua organigramă!!!!!
  Burada cât a fost director nu s a lăbărțat!!!! STIMĂ BURADA!!!!

 • BURADA, DUNEL, BÎGÎU, ȚENDRIA…..şamd….
  cei de sus iau pensie!!!!
  PE NOI CU CE NE PLĂTEŞTI LA IARNĂ!!!!!!! -întrebarea lu’ ŞUTEU -Lider de sindicat

 • salut!, e unu preda la urbis care va fi director la urbis. ştie să dea cu emulsie ştie cu asfaltu, îi dă lecții lu tabac şi otea. e cam arogant!!!! le ştie pe toate!!!!
  PREDA DĂNUȚ-este soțul doamnei PREDA- CONFLICT DE INTERESE!!!!

 • să nu mai vorbim de competență!!!!! au plecat unii vin alțiii, este o bătălie din acelaşi partid. este o marmeladă tipic românească, era bun patriotul Ceauşescu care cu 10 mld dolars a făcut case şi a industrializat românia. ce a avut această țară nu va mai avea niciodata!!!!! suntem şi vom fi SCLAVI!!!! Ca nație suntem nişte CURVE!!!! bârfim şi atât!!!!

 • Ii pastreaza si protejeaza pentru ca sunt parte din mecanismul de furt de bani publici al PSD.

 • Da . e cam neplăcut ,și pentru oameni dar și pentru vietățile care trăiesc de un timp acolo .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.