Iată cine și ce a greșit

Accident produs în urmă cu câteva minute în intersecția de dinaintea Pasarelei Nehoiu.

Vina producerii tamponării îi aparține șoferului buzoian din imagine. Nu a acordat prioritate la coborârea de pe pod cu Toyota vișinie autoturismului Opel negru (înmatriculat în București) care venea dinspre Șoseaua de Centură.

„Îmi pare rău, dar nu l-am văzut. Recunosc, e vina mea. Am avut o dubă în față la coborârea de pe pod. Ea a plecat, am plecat și eu, fără să-l văd pe domnulcu Opelul. Atunci ne-am ciocnit”, a spus șoferul, buzoian, al Toyotei vișinii.

Șoferul Opelului s-a lovit la cap (avea sânge la gură), dar nu-i nimic grav conform ambulanțierilor.
La fața locului acționează și câțiva pompieri întrucât pe carosabil s-a scurs combustibil.

Vom reveni.

loading...

Un comentariu la „Iată cine și ce a greșit

  • Dar nu puteau să-l tranchilizeze și să-l mute într-o rezervație ? Prea repede dau ăștia de la Buzău autorizații pentru a împușca un animal sălbatic dar nu tot la fel de repede se mișcă atunci când este vorba de tăierile haotice de copaci și vegetație de pe marginea drumului național din secțiunea Ciuta pina la Viperesti unde lucrarea a început prin decembrie și au lăsat un dezastru în urmă. Bănuiesc că cei de la ocolul Pirscov au acționat în acest hal.. Doar bănuiesc dar dacă se vrea se poate afla. Nu mai zic de gunoaiele din parcările de pe marginea drumului de care știu sigur ca sunt administrate de ocolul Pirscov. Pe astea nu le vedeți tovarășilor de la mediu ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.