Iată cui i-a făcut ofertă primarul Toma pentru a prelua noul club sportiv al primăriei Buzău

„O să vedeți că vom avea și sport la Buzău. Acum legea permite ca primăria să finanțeze sportul local fără riscul de a intra la pușcărie. Eu sunt susținător al sportului, am făcut-o și când am fost om de afaceri”, a spus primarul Toma.

După această declarație, Toma a trecut și la fapte. A luat decizia de a înființa un club sportiv al primăriei, iar recent i-a făcut oferte rugbistului Vasile Niță de a prelua conducerea SCM Buzău.

Vasile Nita

„Eu aveam de gând să mă retrag în această vară. M-am dus la primar acum două săptămâni și i-am spus că mă retrag de la echipa de rugby, că nu mai pot continua. Zilele trecute domnul Toma mi-a dat un telefon și m-a rugat să trec pe la el. Acolo, surpriză, domnul Toma mi-a făcut oferta de a deveni președintele noului Sport Club Municipal Buzău. M-am sfătuit cu familia, iar a doua zi i-am comunicat primarului că sunt de acord în condițiile în care se vrea performanță”, a spus Niță.

Noul SCM Buzău va cuprinde secțiile de fotbal, handbal fete, rugby, atletism și sportul pentru toți. La fotbal se va face ofertă către FC Buzău (președinte Ionel Turturică), la handbal către HM Buzău (președinte Ștefan Miloș), iar la rugby către Stejarul Buzău.

Ștefan Miloș

„Deocamdată nu ni s-a făcut oficial nicio ofertă. Pot să vă spun însă că suntem deschiși, ar fi un lucru senzațional pentru noi, după atâția ani în care ne-am chinuit.

Cu banii de la primărie și cu sponsorii noștri e clar că vom ataca imediat promovarea în prima ligă”, a spus azi Ștefan Miloș.

Mâine dimineață de la ora 09.00 primarul C-tin Toma a anunțat organizarea la Palatul Comunal a unei ședințe cu entitățile sportive interesate de a intra în noul SCM Buzău. S-a optat pentru denumirea SCM Buzău, întrucât în oraș există deja clubul CSM Buzău, cu sediul la tribuna I a stadionului Gloria, cu mai multe secții sportive.  

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.