Iată cum au întâmpinat acești copii din Spătaru mașina de poliție! „E cel mai frumos compliment de când lucrez!”

Clipul de mai jos a fost postat pe facebook de polițistul din Spătaru, Adrian Mihai Lal. Acesta a fost impresionat de gestul unor copii din sat care la vederea mașinii de poliție s-au aliniat, au salutat militărește și au început a cânta „Deșteaptă-te române”.

Întâmplarea poate însemna că polițiștii respectivi sunt respectați și apreciați în comunitate, dar și că familia sau cadrele didactice din Spătaru s-au preocupat să le insufle micuților puternice sentimente patriotice.

Semn că, poate, nu-i chiar totul pierdut în această țară care și-a pierdut busola. O țară unde un manelist e mai apreciat decât un scriitor, iar un gherțoi cu BMW care n-a citit o carte în viața lui e mai bine văzut în comunitate decât profesorul de istorie… 

Iată, mai jos, clipul fimat de polițist, și cele câteva cuvinte prin care agentul își exprimă mirarea de a trăi o asemenea întâmplare.

„Foarte tare!!!Copiii din Spataru, atunci cand trece masina de patrulare….Poate cel mai frumos salut si compliment de cand fac parte din ministerul asta…”

Foarte tare!!!Copiii din Spataru, atunci cand trece masina de patrulare….Poate cel mai frumos salut si compliment de cand fac parte din ministerul asta…

Posted by Adrian Mihai Lal on 4 Mai 2017

loading...

2 comentarii la „Iată cum au întâmpinat acești copii din Spătaru mașina de poliție! „E cel mai frumos compliment de când lucrez!”

  • De ce totuşi nu se luptă edilii pentru normalitate, adevăr? De ce se lasă loc de ambiguități şi banii merg unde nu trebuie şi unde cei care contribuie la viața edililor, nu au nici un drept să fie revendicați? Adevărul înobilează. De ce oamenii, sau ce-or mai ei, se feresc de a spune verde-n față adevărul fără a se gândi la meschinării?

    Răspunde
  • Personal și eu respect uniforma de polițist ,cu tot ce decurge din aceasta , Nu știu însă ce să fac cu copii vecinilor de la blocurile alăturate ,care încurajați de părinți fac un vacarm în curtea blocurilor E vorba de parcarea din spatele blocurilor de garsoniere de pe Grigore Baștan .Poliția a discutat de câteva ori cu ei dar fără nici un rezultat. Stăteau liniștiți o jumătate de zi ,după care o luau de la capăt .Mă întreb ,dacă sfidează oamenii legii cum să mă mai înțeleg eu cu ei ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.