Iată cum explică șoferul din imagine ce s-a întâmplat

Un accident s-a produs în urmă cu câteva minute pe Șoseaua de Centură între Pasarela Nehoiu și Fabrica de Bere.

Șoferul autoutilitarei din imagine, ce se îndrepta dinspre Ploiești înspre Fabrica de Bere, a intrat în parapetul de beton care separă în curbă cele două sensuri de mers.

„Am intrat în depășire și poc. De fapt nici n-am depășit.. Că n-am mai apucat. Pur și simplu n-am văzut parapetul. Era un indicator ? Nici p-ăla nu l-am văzut. Ce să mai zic. La momentul respectiv nici eu n-am știut ce mi s-a întâmplat. A trebuit să cobor din mașină ca să-mi dau seama. Dar, cel mai important e că n-am pățit nimic”, ne-a declarat șoferul autoutilitarei.

Șoferul neatent venea – singur în mașină – tocmai din Timișoara și după ce a făcut o escală la Ploiești, a ajuns la Buzău cu treabă. S-a lovit doar puțin la gleznă și a coborât pe picioarele sale din ambulanță.

Citește și articolul: Va fi CEA MAI MARE defilare din istoria Buzăului! Iată câți vor fi în total!CLICK AICI

Indicatorul rutier care anunța apariția și ocolirea parapetului a ajuns 50 de metri mai în față, în dreptul locului unde a oprit mașina. Mai multe fotografii de la fața locului puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Citește și articolul: „Ar trebui să facă și ei aceste trei lucruri”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată cum explică șoferul din imagine ce s-a întâmplat

  • Cred că șoferul în cauză ,nu prea știa cu cine votează .Cum ,necum ,a comis-o .Bine măcar că nu a pățit nimic .Nu-i bună băutura fraților ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.