Iată de ce a murit medicul Adrian Negoiță. Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre un accident stupid!

Surse apropiate anchetatorilor vorbesc că un accident stupid a fost foarte probabil cauza decesului șefului Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Buzău. 

„Trupul său a fost găsit dimineața la ora 08.00 cam la un metru de scări. Lovit la cap, de unde i-a curs sânge. Casa de vacanță, mai exact o vilă, avea câteva trepte. Foarte probabil, în timpul nopții, undeva după ora 03.00, să fi ieșit afară la o gură de aer. Fiind întuneric, a călcat probabil în gol și s-a prăbușit cu capul de cele câteva trepte. Și-a pierdut cunoștința, a avut hemoragie, nu l-a căutat nimeni în tot acest timp. A fost găsit dimineața, când deja era prea târziu pentru a se mai putea face ceva”, ne-a declarat o sursă de la fața locului.

Sătenii spun că vila avea două etaje, iar în față trei trepte. În cădere medicul s-ar fi lovit la tâmplă și în zona ochiului, care era vânătă.

Varianta unei crime pentru o tâlhărie este foarte puțin probabilă. De asemenea, se știe că medicul buzoian era sănătos tun și că, în timpul liber, făcea sport. 

După mai multe ore de anchetă, polițiștii și criminaliștii au plecat de la fața locului. Cu salvarea a fost luat pentru a fi transportat la morgă și trupul medicului. Urmează necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului. 


Despre decesul medicului se vorbește foarte mult în oraș. Mai toată lumea a aflat și se întreabă cum a fost posibil așa ceva, ca un medic tânăr să moară în acest fel. Pe siturile de socializare curg mesajele de condoleanțe, iar cei care l-au cunoscut, pacienți tratați de dr. Negoiță și personalul medical, sunt consternați.  Inclusiv primarul C-tin Toma a postat un mesaj:

„Dumnezeu sa-l ierte ! Un om extraordinar ! L-am cunoscut. M-a ajutat ! Condoleante familiei !”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.