Iată de unde vrea să se retragă șeful CJ Buzău. Săgeți înspre Toma

„M-am săturat. Probabil că asta e ultima mea ședință la care mai particip la ADI Buzău 2008”.

A spus-o azi Neagu, iar ADI Buzău 2008 e entitatea care controlează Compania de Apă și, implicit, alimentarea cu apă plus canalizarea din majoritatea localităților județului.

Supărarea lui Neagu provine de la scandalul continuu dintre primarul C-tin Toma și Compania de Apă, iar șeful CJ – președinte și la ADI – ar vrea să scape de această belea de pe cap.

„Am văzut și eu ultimul scandal din presă, diversele comunicate și emisiuni tv, cum că în unele localități apa e otrăvită, prea scumpă și așa mai departe. Eu nu cred că e așa, că apa e otrăvită, să băgăm lumea în panică. Și eu beau apă de la robinet. N-am nimic, dar o să mă duc la un control medical. Eu zic așa, cine greșește să plătească în caz că apa de la robinet e neconformă. Dar și dacă nu e așa, să plătească și cel care dezinformează. Eu n-am auzit de la DSP ca apa de la robinet să nu fie potabilă. A, că există anumite depășiri ale unor parametri, da. Dar nu că apa nu poate fi consumată. Ar fi un atentat la siguranța națională. Eu vă cer dvs., membri ADI, să ne hotărâm. Dacă vrem să facem ceva pentru cetățenii județului, să extindem rețelele, să creștem calitatea apei, sau vrem doar să ne facem imagine”, a spus azi Neagu în ședința ADI.

Deși nu i-a rostit numele, cel săgetat de Neagu e primarul Buzăului, C-tin Toma.

Vineri, Toma a emis un comunicat de presă în care l-a acuzat pe Tescaru de management defectuos și chiar cu iz penal.

Toma îi impută lui Tescaru că vinde unora dintre buzoienii de la țară apă nepotabilă la preț de apă potabilă, dar și că nu s-a îngrijit de remedierea deficiențelor.

„A preluat rețelele unor localități din județ cu promisiunea că va investi ca apa să fie potabilă. Dar în afară de a crește prețul și de a le vinde oamenilor apă nepotabilă la preț de apă potabilă n-a făcut nimic. Cer Consiliului de Administrație destituirea lui Tescaru”, a spus Toma.

Printre localitățile cu probleme ar fi Pogoanele, Padina, Puiești, Viperești, Murgești și Amaru. Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Raiul bicicliștilor. Asfalt, marcaj, decor, fără mașini  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

adresa ADI 2008
loading...

9 comentarii la „Iată de unde vrea să se retragă șeful CJ Buzău. Săgeți înspre Toma

 • Si noi avem apa potabila de la compania de apa si chiar .apa este potabila si este in judet

 • Apa nu e la fel peste tot.
  In unele zone apa e buna, in altele mai putin buna, iar in altele deloc buna.
  Faptul ca are el casa intr-o locatie unde e apa buna nu inseamna ca e peste tot ca la el.
  Pana si in oras sunt diferente de calitate de la cer la pamant dintre doua cartiere, in mediul rural ce asteptari sa mai ai.

 • Sunt curios unde spune ca are el apa aia buna la robinet.
  Deoarece am inteles ca la una din casele lui are apa din putul forat, nu de la compania de apa.

 • Dar ca e 10 lei metru cub nu ne spune domnul Neagu?!
  Are dreptate domnul Toma! Au ajuns sa plateasca la tara apa de la 1 leu / metru la 10 lei….plus ca , la tara apa vine prin cadere…..Compania de Apa nu face nimic…ba da…..incaseaza salarii MARI !!!!

 • La sedinta ADI 2008 , Primarele a lipsit si nu se stie de ce , dar a crezut ca poate baga zazanie intre primari si comp de apa

 • Sa vina pe strada Transilvaniei sa bea el apa.

 • Când apa este maronie pentru multe ore (nici rufele nu pot fi spălate), tot potabilă este, domnul Neagu? Sau, “a se consuma” între anumite ore. Ca să nu mai spunem cât durează şi până se curăţă conductele de mizeriile respective… Deci, să recapitulăm: sigur e potabilă, domnule Neagu?

 • Vreau să spun că și mie mi s-a aplecat de de la povestea asta cu Compania de Apă .Durează de prea multă vreme și nu se întrevede nici un rezultat ,Eu aș merge pe dictonul că Cel mai înțelept câștigă .

 • Poate ca s-a saturat d-l Neagu , dar lucrurile s-ar fi rezolvat de mult daca acesta nu sprijinea actuala conducere de la Compania de Apa; ce se intimpla la aceasta companie e foarte grav, iar d-l Neagu ar trebui sa reprezinte interesele lucuitorilor din judet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.