Iată despre ce cartier e vorba. Foto de azi

E vorba despre cartierul de blocuri Dorobanți II.

str. care mărginește Piața Dorobanți

Unde anul trecut n-avea asfalt ci doar acel beton (turnat prin anii 80, când s-a înființat cartierul) plin de gropi și fisuri, acum e la câteva săptămâni distanță de a fi asfaltat complet.

Anul trecut s-au asfaltat străzile Gârlași și lt. p. m. Ad. Vizireanu (plus str. Dimineții), iar în acest an s-au rezolvat str. lt.p.m. Iulian Dumitrescu, str. Dorobanți II, plus cele două străzi care mărginesc piața din Dorobanți (una dintre ele e str. Columbelor – vezi foto mai sus).

str. de lângă liceu

De asemenea, așa cum se poate observa din fotografia alăturată s-a trecut de azi și la asfaltarea uneia dintre străzile care mărginesc Liceul Al. Marghiloman, iar pentru altele din cartier s-au început operațiunile de pregătire.

Probabil că peste câteva săptămâni se va asfalta întreg cartierul, iar primarul își va fi îndeplinit jumătate de promisiune față de locuitorii acestui cartier.

„În acest an terminăm străzile, iar de la anul ne vom apuca și de parcările din cartier”, a anunțat primarul la Campus TV.

Str. Dorobanți II, asfaltată integral

După Dorobanți II, asfaltatorii de la Urbis Serv vor trece la cartierul Broșteni, iar apoi la Dorobanți I.

În Broșteni se va începe cu strada care duce la fostul liceu Contactoare și cu cea perpendiculară pe Penny XXL și care ajunge la Iazul Morilor.

Asta după ce în acest an s-a asfaltat în sfârșit Aleea Sporturilor.

Fie că a urmărit sau nu acest lucru, faptul că a dat dispoziție de asfaltare a acestor străzi pe care nu s-a mai intervenit de la înființarea cartierelor îi va aduce primarului Toma mii de voturi.

De notat că în Dorobanți s-au asfaltat (anul trecut și în acest an) și toate străzile de pământ din cartierul de case (Viilor, Rahovei, Izvor etc.)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată declarația proprietarului a 4 dintre ele. În total au circulat 6 prin Buzău CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată despre ce cartier e vorba. Foto de azi

  • Cu respect Domnule Primar!
    De 2 ani parcarea de lângă str . Gârlași (capătul neterminat) este groazmică. Bălți mari când plouă, gardurile vii înalte și împrejmuite de către fiecare, bătător de covoare…..praf mult care ni-l bagă vântul în case…Domnul Vice Apostu cunoaște. A văzut zona, aleile…..și dl. Codreanu de la Gospodăria Urbană a fost și a spus că v-a informat.
    Vă rugăm Dl. Primar ca odată cu str. Gârlași să faceți și acea parcare din pământ care a fost acoperită cu pietriș cu cheltuiala locatarilor din zonă care au adus 2 masini cu pietriș cu 5 ani în urmă.
    Vă mulțumim!

  • Strazile din Dorobanti s-au facut dar trotuarele nu. Acestea cand se fac? Aici locuiesc multe familii tinere care sunt nevoite sa isi plimbe copii in căruț pe aceste trotuare din piatra si beton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.