Iată foto cu viitoarele „achiziții” ale centrului orașului

Așa cum buzoienii.ro a informat în premieră (CLICK AICI și AICI) centrul Buzăului va intra într-un amplu proces de modernizare. 

Primăria Buzău va primi în jur de 5 milioane de euro – fonduri europene – pentru a transforma centrul orașului într-un loc agreabil pentru localnici și interesant pentru vizitatori.

De notat că Aleea Trandafirilor și strada dintre Hotelul Pietroasa și sediul PNL vor deveni pietonale (cu bănci, spații verzi, canal cu apă etc. CLICK AICI pentru detalii )

Vor fi și patru lucruri noi, despre care nu s-a vorbit până acum. Vezi foto și explicații mai jos.

1. Centru de informare turistică. de aici, turiștii vor primi indicații și pliante cu principalele obiective turistice din oraș și județ.
Toaletă publică. În spatele punctului de informare turistică, la subsol, se va înființa o toaletă publică inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. Un lucru cerut cu insistență acum de buzoienii veniți la Târgul de Crăciun.
Stație de închiriere a bicicletelor pe trotuarul din dreptul fostei florării Codlea. În total în Buzău vor fi înființate – tot în urma unui proiect cu fonduri europene – 49 (!) de stații cu un total de 475 de biciclete.
Cascadă. Elementul arhitectural, care cuprinde și o cădere de apă, va fi amplasa în locul actualei fântâni arteziene din fața Hotelului Pietroasa. O arteziană interesantă va apărea și în mijlocul pieței Dacia

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: ANUNȚ. Ce trebuie să știe buzoienii. Se întâmplă și la V. Pașii, Mărăcineni și Săpoca CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată foto cu viitoarele „achiziții” ale centrului orașului

  • Dupa cum se observa din imagini se repeta erorile de la refacerea strazii Cuza Voda , care arata foarte rau: copaci inestetici cocotati la un metru care nu asigura umbra pentru temperaturile mari din timpul verii, putin spatiu cu gazon si mult spatiu cu piatra, niste spatii din beton cu apa murdara,canapele inutilizabile etc ; ar trebui contactati arhitectii de la Iasi sau din alte orase importante ,
    altfel cele 5 milioane de euro vor fi irosite aiurea

  • Mai multi copaci..mai multe spatii verzi ..si cat mai putine betoane…asta ar fi ideal ..cat despre fantana arteziana , de ce nu mergeti la ORADEA ..LA BUCURESTI ..daca tot investiti acei bani …..cat despre CUZA VODA ..este un esec total ..inestetic , murdar ..si fara terase, si locuri de joaca ptr copii ..

  • CAT mai multe spatii verzi ..copaci ..si fara prea multe betoane… DE preferat cateva cafenele..terase…si loc de joaca si ptr copii… Despre CUZA VODA ..ESTE O MIZERIE …sper sa nu repetati si ci piata DACIEI…o fantana artezianafrumoasa si unicat ar fi de preferat….sa ne uitam la BUC ..si ORADEA …..

  • Era mai bine daca spuneai dom ziarist , iata ce s-a facut , deci mai vedem pana atunci .

  • Eu cred ca sunt avioane electorale .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.