Iată foto de la ceremonia în care s-au intonat imnurile Rusiei și României. Un oaspete surpriză de la o mare fabrică din Buzău

S-a întâmplat ca rușii să fie cei care să deschidă seria evenimentelor  de anvergură internațională care se vor desfășura în această lună la Buzău.

A fost o ceremonie scurtă, dar solemnă, ce a debutat cu intonarea imnului de stat al Federației Ruse.

Dintre vorbitorii de rusă, la ceremonia de azi au participat doi atașați militari au Rusiei la București, câte un reprezentant al ambasadei și consulatului Rusiei, dar și o surpriză, directorul general al SC Ductil SA, importanta societate buzoiană având patronat rus.

S-a trecut apoi la depunerea coroanelor, întâietate având oaspeții. Dintre ai noștri au depus coroane primarul C-tin Toma și doi ofițeri – reprezentanți ai armatei de la Buzău.

Din păcate, deși jurnaliștii buzoieni și-ar fi dorit mult să obțină câteva declarații de la oficialii ruși – referitoare la eveniment, dar și la atenția acordată Cimitirului Eroilor Sovietici – s-a motivat că protocolul nu permite.

Probabil că aceștia i-or fi mulțumit în privat primarului Toma, căci jurnaliștii nu s-au ales decât cu un  frust „spasiba” de la o domnișoară aflată în delegație.

Pare că primarului Toma cel mai mult i-a mulțumit directorul general al firmei buzoiene Ductil (vezi foto alăturat), un rus care probabil a putut face o comparație dintre înfățișarea cimitirului de dinainte și cea de acum.

Citește și articolul: Continuă modernizarea Buzăului. CLICK AICI

Citește și articolul: Ultima oră! Neatenție gravă a unui șofer de 28 de ani. Iată foto de la fața locului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată foto de la ceremonia în care s-au intonat imnurile Rusiei și României. Un oaspete surpriză de la o mare fabrică din Buzău

  • Nu „spasiba” v-a spus respectiva persoană vorbitoare de limba rusă ci „spasiva” adică, „vă mulțumesc”! Da sfidania!

  • „Da svidania, gaspadin Tereacă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.