Iată fotografii din apartamentul unde s-a produs explozia. Blocul a rămas neconectat la gaze și energie

in sufragerie

În galeria foto de mai jos au fost inserate fotografii din apartamentul în care s-a produs explozia, de pe casa scării, dar și cu obiectele zburate din apartament de suflul exploziei.

Se poate observa că în interior a ars totul. S-a dus inclusiv tencuiala, fiind vizibile cărămizile din care s-a construit blocul.

Ușa de la apartament, zburată de suflul exploziei este acum in fața blocului.

Refacerea apartamentului, care nu beneficia de asigurare, îl va costa peste o sută de milioane de lei vechi pe proprietar.

geamuri sparte 50 m distanță

Acesta ar mai putea plăti și despăgubiri pentru vecinii rămași fără geamuri la apartamente sau mașini, dar și pentru ușile stricate.

Însă, majoritatea vecinilor afectați își vor plăti din propriul buzunar pagubele. „Doamne ferește, ce să-i mai cerem săracului băiat. Să fie el sănătos, asta e cel mai important. Le reparăm din banii noștri”, e discuția auzită de reporter printre vecini.

De notat că blocul a rămas fără alimentare cu energie și gaze, astfel că unii dintre locatarii rămași fără ferestre sau geamuri la ferestre au trebuit să doarmă la rude sau prieteni.

loading...

2 comentarii la „Iată fotografii din apartamentul unde s-a produs explozia. Blocul a rămas neconectat la gaze și energie

  • Îngrozitor .Într-una din zile ,am simțit și eu miros de gaze în apartament și am crezut că s-a produs la mine vreo defecțiune .Șeful de scară pe care l-am anunțat imediat ,a descoperit că scurgerile de gaze proveneau de la un alt apartament ,care se afla ,culmea ,cu două etaje mai jos .Am rămas înmărmurit .Din atâția locuitori de pe scară ,doar eu am simțit miros de gaze și am dat alarma .Nu știu ceilalți locatari ce făceau dar parcă aveau cu toții măști de gaze .Pot să vă spun că nu e deloc o joacă de copii ,și trebuie să fim foarte atenți .Pagubele pot fi mortale și materiale ,atenție deci .

  • Asa se intampla cand oamenii au tot felul de improvizatii facute din prostie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.