Cu mașina pe „trotuarul lui Toma”. Filmare inedită. Mesaj amenințător ? Mașină furată etc.

Un șofer teribilist a rulat cu mașina pe „trotuarul lui Toma” de pe Calea Eroilor și s-a mai și fălit cu acest lucru. Ulterior a fost identificat și amendat. S-a pus și întrebarea de ce nu a împiedicat acest lucru polițistul local trimis în zonă.
Filmare de la masa presei. S-a întâmplat la Sălcioara la meciul cu Gloria Buzău. Cameramanul de ocazie – Gabriel Cernat de la Arena Buzoiană.
Încă un anunț amenințător la adresa șoferilor care și-ar lăsa mașina în poarta casei respective. Proprietarul ar face bine să dea jos plăcuța. Mâine dimineață Poliția Locală îi va bate la ușă cu chitanțierul în mână.
Cristi, cerșetorul din centrul orașului a primit în dar un cărucior nou. Poate, cineva, îl va cadorisi și cu o casă nouă.

Componenții echipei de handbal de la Buzău după victoria din barajul de promovare în prima ligă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți-a plăcut!


Citește și articolul: „Cei doi polițiști dirijează părtinitor circulația!”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cu mașina pe „trotuarul lui Toma”. Filmare inedită. Mesaj amenințător ? Mașină furată etc.

 • Politistii acolo la Eroilor stau ori pe Maresal, ori pe partea cealalta la cimitir sau OMV, la umbra. Rar ies din zona de umbra, si nu pot sa ii blamez foarte mult pentru asta, ca pe partea cu panourile de tabla e sauna (accentuata si mai mult de tablele incinse ce reflecta caldura), bate soarele mereu, daca ar sta acolo 8 ore pe zi cat presupun ca au programul n-ar mai fi oameni.
  Sa presupunem ca ar fi atenti si ar observa ceva, pana trec ei strada si ajung in zona in care observa ceva, ala e de mult plecat.

  Acolo trebuiau plantati niste copaci sanatosi care sa creasca cu o coroana mare si inalta, nu acei platani de soi pitic care nu vor face umbra niciodata.

  Răspunde
 • Adormiți aia de la baza militară pot interveni și ei este chiar lîngă gardul lor , să le fie rusine nu pot avea grija de un gard , ce să mai zic să meargă în război , să le fie rusine mănîncă bani statului degeaba

  Răspunde
 • De ce oare trebuie sa stea cineva sa pazeasca.?Chiar nu putem sa fim civilizati ?

  Răspunde
 • Ca nici un destept din aia care au „proiectat” zona nu s-a gandit sa puna stalpisori care sa impiedice intrarea cu masina.
  Sa nu mai zic ca prin oras pe unde existau stalpisori care sa impiedice intrarea cu masina pe trotuare le-au taiat sau scos cu totul din asfalt niste baieti si politia locala in patrulare se face ca nu vede, in loc sa faca raport ca sa fie inlocuiti si sa cerceteze cine au fost vandalii ca sa ii sanctioneze.
  La intersectia cu Unirii cu Balcescu se urca nebunii cu masinile pe trotuar si ii dau talpa (ba chiar cei de la firma Lex Protect, care din comentariile de aici inteleg ca sunt „inruditi” cu primarul prin fica sa). Ba mai mult se urca pe trotuare si lovesc oamenii, iar primaria doarme, nu face nimic sa protejeze cetatenii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.