Iată fotografiile zilei de la Buzău – primite de la cititori

Ghinion, dar și imprudenta pentru șoferul Loganului din imagine. Imprudență pentru că a parcat în buza trecerii de pietoni de la Școla nr. 15, ghinion că tocmai atunci a trecut pe acolo un echipaj de la rutieră. Cost 2 puncte și 290 de lei.

 

Fotografie primită de la un cititor. Azi în parcul Marghiloman: „Au parcat mașina pe alee. E corect ce au făcut ? O mămică n-a putut trece cu căruciorul. Polițiștii sunt în civil, stau la umbră și beau cafea”.
Cititorul care ne-a trimis fotografia (peste drum de zidul Episcopiei) susține că așa a parcat „doamna Georgiana” și că e păcat de spațiul verde. Ne întrebăm și noi care e noima pentru care doamna Georgiana a pus mașina așa. O explicație, nu știm cât e de adevărată, e că SUV-ul fiind prea lung s-a încercat a nu se obtura prima bandă.
Astăzi s-au împlinit 14 ani de la tragicul eveniment de la Mihăilești în care au murit 18 oameni (din care 7 pompieri, trei localnici și doi jurnaliști). Ca de obicei, pompierii, udele victimelor și alte oficialități au depus coroane de flori, după ce mai înainte s-a ținut o slujbă de pomenire.
Război la înălțime. Două mâțe s-au duelat preț de câteva zeci de secunde pe capota unui autoturism din Buzău. Învinsa a căzut de la înălțime, învingătoarea a rămas stăpâna ringului.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.