Iată fotografiile zilei de la Buzău! Trimise de cititori ori surprinse de reporterul buzoienii.ro

Ăsta sau ăsta ? Vicele Ionut Apostu, nehotărât care gogoșar e mai frumos.
„Așa arată un drum județean. E vorba de șoseaua de la Cislău înspre satul Buda Crăciunești și de aici înspre Prahova. Frustrarea crește și pentru că exact la graniță, înspre Prahova, șoseaua devine masă de biliard”, ne-a scris un localnic
Aglomerație și călători în picioare de la Buzău la Glodeanu Sărat, azi la cursa de 16.30. „La fel de aglomerat e și dimineața la cursa spre Buzău de la șase dimineața. De când nu se mai fac controale se bagă doar câte un singur autobuz. Și ăla mic, turcesc. Azi a plecat plin de la Piața Săracă, dar a mai luat călători și de la pod și de la Drăgaică și de la Alascom”, ne-a scris un cititor.
„Îi mulțumim domnului Toma ca a asfaltat stradaAl. Marghiloman. Poate în acest an alocă fonduri și muncitori și pentru a reface trotuarul. Fotografia pe care v-am trimis-o e aproape de Dany Cris, de-a lungul curții Spitalului de Neuropsihiatrie Infantilă. Cândva s-au pus dale însă acesteau s-au mâncat”
Imagine dezolantă dincolo de gardul Parcului Crâng, dinspre Spitalul Județean înspre Poarta Crângului. De-a lungul gardului, oriunde privești vezi doar gunoaie. Imaginea spune totul și despre condiția unora dintre buzoieni care aruncă gunoiul printre zăbrelele gardului în loc să-l pună la tomberon.
Lucrare nemțească. Cei de la noul Kaufland din Bariera Ploiești, au fost atenți și la amănunte. Astfel că s-au îngrijit să aducă în plină iarnă gazon pe spațiile aflate în proprietate.
loading...

Un comentariu la „Iată fotografiile zilei de la Buzău! Trimise de cititori ori surprinse de reporterul buzoienii.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.