Iată fotografiile zilei primite de la cititori. Vezi și care-i ultima fiță de la Buzău!

Probabil că e ultima fiță la Buzău. Anumiți cetățeni mai cu ștaif decât restul găsesc că nu se cade să coboare din mașină atunci când vizitează tunelul de lumini din fața Muzeului Județean. Cititorul care ne-a trimis mai multe astfel de fotografii era puțin indignat. Să zică merci că încă n-a venit nimeni în vizită cu tirul.
Un buzoian care locuiește la ultimul etaj a ținut să anunțe în tot cartierul faptul că de mâine se trece într-un nou an. Glumeț acesta a ținut și să „anagrameze” puțin cifrele astfel că peste câteva ore ar urma să intrăm în anul 2108!
Nu e o imagine deloc excentrică. Faptul că unii șoferi își lasă mașinile inclusiv în stațiile de autobuz e deja un lucru comun la Buzău. Au de câștigat în principal cei de la poliția rutieră care se pot lăuda cu amenzi record.
Un cititor se și ne întreabă dacă indicatorul respectiv prins de peretele clădirii e unul adevărat, pus de poliția rutieră, sau e doar de decor și poate fi folosit eventual ca țintă la jocul de darts.
Un cititor a ținut să ne trimită o fotografie cu călătorii îngrămădiți în picioare pe ruta Buzău – Cilibia – Luciu – Rușețu. Probabil că transportatorii au profitat că de sărbători responsabilii din CJ Buzău au ținut să fie mai buni.
loading...

3 comentarii la „Iată fotografiile zilei primite de la cititori. Vezi și care-i ultima fiță de la Buzău!

  • Ți-am urat puțin mai devreme un Revelion frumos și La Mulți Ani însă am uitat să ți-l ți și trimit .Îți spuneam eu acolo câteva picanterii în legătură cu subiectele tale dar chiar vreau să-ți doresc un An Nou fericit și tot binele din lume .Mulțumesc .

  • Toate fotografiile, asa zise cu fitosi, au ceva in comun. Toate ne arata cum acesti indivizi ne sfideaza pe toti.
    La multi ani tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.