Iată în ce intersecție mare a apărut. E primul de acest fel din Buzău. Vezi FOTO


Aseară, după miezul nopții, muncitorii de la Urbis Serv au finalizat noul rond din fața Sălii Sporturilor (intersecția Aleii Sporturilor cu strada Mesteacănului).

Acesta nu va fi format din obișnuitele balize alb-roșii.

Rondul a fost doar desenat pe asfalt, iar în mijloc s-au postat indicatoarele rutiere.

Rolul acestuia e de a-i determina pe șoferi să reducă viteza în intersecție și de a facilita ieșirea/intrarea dinspre Parcul Tineretului.

„S-a terminat de asfaltat Aleea Sporturilor. E evident că a crescut sensibil viteza de deplasare a vehiculelor, dar și riscul producerii de accidente. De aceea Comisia de Siguranță Rutieră a luat decizia înființării aici a unui nou sens giratoriu provizoriu. Parcarea din fața Sălii Sporturilor va rămâne, nu va fi desființată”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Femeie de 62 de ani, spânzurată în casă. Iată care a fost motivul. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Iată în ce intersecție mare a apărut. E primul de acest fel din Buzău. Vezi FOTO

  • Cam nepotrivit sensul giratoriu acolo .Sunt alte locuri unde ar putea fi amplasate .De axemplu Blvd.Unirii de la cap la coada ( pentru cei care vor sa ma contrazica le recomand municipiile Sibiu,Cluj,Timisoara etc care pe marile bulevarde au giratorii ,,fara numar”).

  • Domnule Tereaca , multumesc pentru nestergerea postarilor , sau sunt altele motivele nestergerii lor 🙂

  • Chiar e inutil acel rond la Sala Sporturilor, iar in ceea ce priveste ideea cu rondurile de pe Blvd. Unirii sunt total de acord!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.