Iată-l pe șeful de la UPU în acțiune! „Mi-e dor de anii copilăriei”

Șeful de la UPU a oferit azi-dimineață faza zilei la Buzău.

După ședința de Consiliu Județean, Adrian Zoican a împrumutat biciul unuia dintre copiii veniți cu colindul de la Gura Teghii.

Doctorul a arătat că se pricepe și a renunțat după ce asistența l-a rugat să nu-i rupă biciul copilului.

 


„Da, știu să pocnesc cu biciul din copilărie. La Begu am învățat și la Pănătău. Tătăl meu a fost inginer la IEELIF, la îmbunătățiri funciare. În vacanțe mă lua cu el pe la țară, pe unde avea lucrări. Nu stăteam în vagon cu muncitorii, oamenii mă luau pe la ei pe acasă. Eram copil de trupă cum ar veni, mă duceam și cu vacile, am avut o copilărie frumoasă. Atunci am învățat să pocnesc și cu biciul. Azi mi-a fost dor, de-asta l-am luat de la copilul ăla, ați văzut că încă nu am uitat”, ne-a spus mai apoi Zoican.

Zoican nu este la primul episod de acest gen. Și anul trecut a făcut show cu biciul în fața CJ Buzău:

loading...

6 comentarii la „Iată-l pe șeful de la UPU în acțiune! „Mi-e dor de anii copilăriei”

 • Bravo frumos să nu se uite anii copilăriei

 • A vrut sa iasa iar in evidenta.

 • Deja vu….
  Se pregateste cumva sa intre in politica ?
  Nu de alta dar asa au fost lansati Oprescu si Bacalbasa…. Cam cu un an inaintea initierii canditaturilor oficiale cei doi erau nelipsiti de pe sticla, in calitate de purtatori de cuvant ai spitalelor in care lucrau, si duduia presa scrisa de articole publicitare cu numele lor…… Apoi, in calitate de politicieni, s-au remarcat prin orice numai prin seriozitate si competenta nu !
  Zic si eu, de, ca opinia publica….

 • Cui nui e dor de copilarie?Mie personal imi e .Altii asa cum e Zoie ,asi mai aduce aminte doar de chesti de pocnit cu biciu din copilarie .Cei cu care pocnea sunt nesemnificativi.Niciodata in viata sa nu musti mana prietenului.E mana care odata tea ajutat sa razbesti in viata.Poate ca datorita acelei maini esti cea ce esti acum.

 • Mă, dar chiar nimeni nu pricepe tâlcul poznașului director de la UPU ?! Dacă vreun apropiat. în care Zoican are încredere că nu îl va da în gât, îl va chestiona pe îndelete despre adevărata semnificație a gestului său, aceluia îi va spune că chestia cu dorul de copilărie a spus-o așa la șmecherie ca să nu îi supere pe colegii lui, consilierii județeni și pe alți gură-casă, și că de fapt el aduce un omagiu subtil poetului George Coșbuc autorul poeziei „Pocnind din bici pe lângă boi”!

 • Zoican e deja adanc in politica, e consilier judetean.
  Ca sa va dati seama de cat de votati si reprezentativi sunt acesti consilieri judeteani pentru cetateni daca cetatenii nici nu ii cunosc. E normal, ca la CJ se voteaza pe liste (care se schimba dupa bunul plac al partidului, inainte de vot e una, dupa e alta), pui sampila pe sigla partidului si isi trimite partidul oamenii care sunt fideli pe scaunele care impart zeci si sute de milioane de euro anual.
  Nu degeaba toti consilierii judeteni s-au facut stapani pe tot felul de domenii publice, de la parcul Crang, unde au carciumi doar fostii consilieri judeteni pana la trotuare si spatii verzi de pe strazile orasului, ce ulterior au fost betonate sa faca spatii comerciale.
  Face si el circ pentru ca spera ca la urmatoarele alegeri sa promoveze mai sus, la bani mai multi. Cum zicea si cel de mai sus, e un Bacalbasa de Buzau, se pricepe la circ, iar de va ajunge in Parlament ca Bacalbasa va pune biciul pe prostii care l-au votat exact ca Bacalbasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.