Iată lista celor mai bune dar și slabe școli după media notelor. Peste 150 de elevi, cu media sub 3!


Opt elevi din județul Buzău din cei 3081 care au susținut Evaluarea Națională au obținut media 10 (vezi tabelul de mai jos).

Școala nr. 11 se laudă cu doi elevi, urmând apoi cu câte unul Sc. nr. 1, 15, Ion Creangă și Hasdeu – din municipiul Buzău, plus școlile din Pătârlagele și nr. 1 din Rm. Sărat.

Un număr de 21 de elevi au avut peste 9,90. Sunt elevi însă care în majoritate după ce vor termina liceul vor părăsi definitiv România și care vor întări societățile din alte țări.

La polul opus există și doi elevi care au obținut nota 1, iar 163 au obținut sub media 3! Aceștia sunt cei care vor rămâne majoritar în România, iar societatea românească se va strădui să-i acomodeze.

După media la nivelul întregii unități de învățământ pe locul 1 în top se clasează detașat Colegiul Hasdeu, urmat de Eminescu (ambele însă doar cu câte 30 de elevi), Pedagogic, Palade, Sc. nr 7 și Șc. nr. 11 (vezi tabelul de mai jos).

Școlile cu cele mai modeste rezultate sunt Ghergheasa (locul 166) cu media 3,06 (10 copii), Școala Dr. Ilie Pavel din Rm. Sărat cu media 3,20 (16 copii) și Școala Balta Tocila cu media 3,46 (4 copii).

197 de elevi, deși s-au înscris, au absentat de la examene.

 


Citește și articolul: Iată aici rezultatele obținute de elevii din județul Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.