UPDATE: Iată lista integrală cu școlile închise din județ. Au apărut și patru licee! Decizie pentru ziua de joi!

O dată cu decizia închiderii drumurilor de la Buzău spre București și de la Costești înspre Slobozia, plus Rm. Sărat – Brăila au început să curgă către buzoienii.ro și anunțurile privitoare la închiderea școlilor.

Deciziile au fost luate de directorii unităților de învățământ de comun acord cu conducerea Inspectoratului Școlar.

Până acum s-au închis școlile din comunele: Costești, Gherăseni, Smeeni, Padina, Stâlpu, Maxenu, Pogoanele, Mihăilești, Movila Banului, Florica, Brădeanu, Scutelnici, Glodeanu Siliștea, Gl. Sărat, Amaru, Luciu, Largu, Rușețu, Gălbinași, Cilibia, CA Rosetti, Săgeata, Blăjani, Mărgăritești, Pardoși,  Năeni, Breaza, Săhăteni, Bălăceanu, Boldu, Puiești și Balta Albă.

De notat că s-a decis întreruperea cursurilor și la patru licee: Costin Nenințescu din municipiul Buzău, plus liceele tehnologice din Pogoanele, Rușețu și Smeeni.

În unele cazuri anunțul a putut fi diseminat înainte de ora 08.00 – la care elevii intrau la cursuri – astfel încât școlarii și cadrele didactice să nu mai bată drumul până la școală.

Informația e utilă și pentru elevii de la școlile unde se învață și în ciclul de după-amiază.

În municipiile Buzău și Rm. Sărat se învață, autoritățile deszăpezind prioritar străzile din fața unităților de învățământ.

Pentru joi o decizie se va lua de către conducerile școlilor mâine dimineață, însă cel mai probabil se va învăța, ninsoarea dând deja semne de slăbiciune.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Viscol puternic! S-au închis drumurile spre București și Slobozia!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Comunicat de presa - Suspendare Cursuri -28.02.2018_2
loading...

8 comentarii la „UPDATE: Iată lista integrală cu școlile închise din județ. Au apărut și patru licee! Decizie pentru ziua de joi!

 • Pingback:

 • Școlile se închid dar ce facem cu elevi care fac naveta și au plecat deja la școală

 • Dar de ce fac naveta ? Eu știam că școli sunt în fiecare comună. Doar licee nu sunt.

 • Daca DN2C e inchis la scoala din Gheraseni de ce nu se specifica ca nu se invata.

 • Ieri au inchis toate scolile fara nici o justificare iar astazi, cand e vreme, rea le-au deschis desi era anuntat in cod portocaliu de ieri de la pranz.
  S-au dus copiii la scoala si acum suspenda cursurile. O situatie halucinanta, cei care iau asemenea masuri ar trebui sa-si prezinte demisiile de urgenta.

  Doamne fereste!

 • Halal decizii! Bine ca le inchideti cand trebuie sa ramana deschise si deschideti cand trebuie sa ramana inchise. Va inspirati probabil de la madam Firea. Uitati insa ca intre Buzau si Bucuresti sunt 100 km. chiar daca ambele incep cu B. Dorele, probleme ma?

 • Pingback:

 • Toată harababura asta ne arată că suntem conduși de o șleahtă de idioți! Domnilor conducători iubiți, chiar nu sunteți în stare să faceți nimic pentru salariile alea pe care le primiți din munca noastră?
  Și domnule Tereacă! Întreabă-ți sponsorul, dacă sunt școli în fiecare localitate!Mă refer la iubitul vostru Ciolacul, care azi zâmbea că prostul lângă infractorul condamnat definitiv Dragnea!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.