Iată lista străzilor, trotuarelor și parcărilor care se vor asfalta prioritar

Cu 32 de milioane de euro la dispoziție, primarul C-tin Toma va continua operațiunea de modernizare rapidă a orașului Buzău.

Primii bani din Fondul de dezvoltare și Investiții au fost alocați pt. str. Transilvaniei (dincolo de fabrica de bere) și trotuarul din fața Pieței Dacia

Pe site-ul primăriei a fost postată lista străzilor, trotuarelor și parcărilor care vor primi asfalt proaspăt în lunile următoare (vezi lista mai jos).

„Vă aducem la cunoștință lista străzilor din municipiul Buzău pentru care sunt deja iniţiate procedurile administrative necesare pentru realizarea lucrărilor de reamenajare a trotuarelor şi a carosabilului, pentru perioada 2020 -2021. Ca urmare, vă informăm că pe aceste străzi, după realizarea lucrărilor de reabilitare, pe perioada de garanţie, nu se va mai permite executarea de lucrări tehnico-edilitare de branşamente si racorduri”.

Pentru a consulta lista de mai jos dați CLICK pe săgeată pentru a trece la pagina următoare:

STRAZI-SGUPM

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

17 comentarii la „Iată lista străzilor, trotuarelor și parcărilor care se vor asfalta prioritar

 • Acest articol trebuie marcat cu “P” Auras! Promovare electorală, că de…duminică doar punem stampila! Dar stii care este paradoxul ? Că aceea care pun stampila unde trebuie nu prea citesc articole de pe net si nici din altă parte, poate doar ceva antene! Iar pe ceilalți …astfel de articole îi pot determina sa apese si mai tare pe stampila, sa iasă la vot sau să se hotărască, dacă erau nehotărîți! Acest fenomen se pare că nu a fost înțeles de PSD nici acum, în al doisprezecelea ceas!

 • Sa intelegem ca lucrarile din tabele vor incepe din primavara 2020?
  E bine asa, sa se toarne asfalt pe vreme buna, avand in vedere ca ce s-a turnat iarna nu a iesit prea bine, ca exemplu sunt trotuarele de pe Marghiloman si Victoriei turnate iarna acum 2 ani la temperaturi negative si care au anumite portiuni unde se vede asta.

 • Ultimul tun dat de Psd la banul public. Probabil 50% din suma se va folosi la campania de la anul pt parlamentare. Dar omul de rand nu pricepe…
  Publici dl Tereaca ???

 • Dar in 23 August cand se vor moderniza strazile. Aici platim cele mai mari impozite si avem strazi asfaltate de pe vremea lui Ceausescu…nu mai zic ca sunt portiuni din beton si portiuni din asfalt…sunt praf toate…

 • Domnule Surâs ,puteți să investigați punctul 8 din tabelul 1 și punctul 6 din tabelul 2.Ca astea sigur s-au asfaltat anul trecut și anul asta.De la Crâng și până la Prefectura chiar arata bine strada.

 • Primarul Toma, ori nu cunoaste realitatea, ori este dezinformat de catre o parte dintre ‘colaboratorii; sai. Spun aceasta, avand in vedere un simplu exemplu; pe bulevardul 1 decembrie 1918 ,pana acum, situatia trotoarelor cuprinsa intre Gara si podul din bariera Ploesti ce duce in zona industriala era extrem de proasta, cei care circulau pe aici riscand sa isi luxeze sau rupa picioarele ….’fara probleme’ . Acum,situatia este DEZASTRUASA,fiindca au fost executate si niste lucrari pentru introducerea unor conducte pentru gaze (care sa le inlocuiasca pe cele existente de prin 1992), iar de reasfaltarea trotuarelor..nici pomeneala. Nu stiu cine trebuie sa raspunda si sa faca ceea ce trebuie, dar cred ca Primaria ar trebui sa stie ca aceasta strada este una extrem de circulata si se creeaza multe necazuri si neajunsuri celor care locuiesc in zona. Va rog domnule Tereaca sa verificati la fata locului aceasta problema si sa aduceti si dumneavoastra la cunostinta domnului Toma situatia constatata.

 • Raspuns pt. „Mistrețul”. Vă rog sa parcurgeti documentul din articol. Cartierul 23 august e pe primul loc.

 • Pentru transparenta activitatilor primariei solicit justificarea cheltuielilor pana la ultimul banuț. La fiecare publicare sa apara public declaratiile de venit ale angajatilor din administratie.

 • Tot nimic despre trotuar intre Brosteni si parcul Tineretului pe dreapta?????

 • Dan, pe strada 1decembrie sunt cele mai bune si largi trotuare, asfaltate recent. Ma refer la trotuarul de pe partea cu blocurile, ca ala de pe partea cu depozitele CFR si liniile CFR nu conteaza, ca oricum nu il folosea nici un pieton ca nu e nimic pe partea aia.
  E chiar mai bun trotuarul ala decat trotuarul de pe bulevardul Unirii din centru care e tranzitat zilnic de zeci de mii de persoane.

 • Nu vad nimic despre amenajarea parcarii din M3 unde s-au demolat cele 40 de garaje de langa gardul Episcopiei,a trecut un an de la demolare si cred ca va mai trece inca unul,asta insemnind BANI PIERDUTI pt bugetul local si disconfort pt proprietarii care au fost supusi oprobiului public ca fiind ”profitori”.

 • Pt.’Anonim 13.30′- Eu nu ma refer la trotuarul de pe partea cu blocurile de pe bd.1 decembrie 1918,ci la trotuarul de pe partea cu gara si liniile ferate.Acolo este jale.Iar pe acolo se circula mult mai intens decat pe celalalt trotuar.Daca s-a ajuns in situatia sa nu se mai circule pe acel trotuar,este tocmai datorita starii lui jalnice.Ce bulevard este ala care oricum are destule gropi si in plus are si doua trotuare,din care pe unul se poate circula,iar pe celalalt e jale.Si apoi,ce ar trebui sa existe pe partea cu trotuarul facut harcea-parcea pentru a fi reparat?Maslini,banani,palmieri,sedii bancare,sedii de partide sau ce? In acea zona,locuiesc oameni,asa cum locuiesc si pe partea cu trotuarul circulabil.

 • Republicii e praf, deja sunt 30 de ani de cand nu s-a facut nimic aici. Trotuarele sunt rupte, la propriu…

 • Aveti perfecta dreptate, locuiesc acolo si platim impozit ca si ceilalti locatari ai municipiului fiind considerata zona 1, dar este groaznic, de la pasarela CFR si pana la gara nici macar gaze nu exista, se face focul cu lemne, am mers la Distrigaz dar dosarele sunt respinse pe motiv ca nu sunt carti funciare, acestea nu se pot realiza deoarece nu are nici CFR-ul care a vandut casele si astfel suntem plimbati de la o institutie la alta fara nici o realizare, sunt mai multe conditii la tara decat pe B-dul 1 Decembrie, de trotuare, strada si curatenie nici nu mai vorbim, pentru aragaz se merge cu butelia in spate si pentru caldura se face focul cu lemne – mai verifica cineva noxele? Astea sunt conditiile in anul 2019, dar nu vede nimeni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.