Iată mai multe fotografii de la fața locului


În urmă cu doar câteva minute s-a turnat prima mostră de asfalt cu pigment de culoare din municipiul Buzău.

Astfel – în culoarea grena – va arăta prima pistă pentru biciclete din municipiul Buzău.

Aceasta are doi metri lățime și va fi marcată pentru a permite circulația simultană a doi bicicliști.

„Exista și varianta de a vopsi asfaltul, precum la trecerile de pietoni, dar în timp se ducea culoarea. Această variantă, cu pigmentul încorporat în asfalt, e mai trainică, mai de calitate, iar în timp se va dovedi și mai ieftină. Deocamdată am asfaltat 170 de metri pătrați, e mai degrabă o probă. Diferența o vom face luni dimineață, în caz că nu va ploua”, a precizat Silviu Nicoară, director la Urbis Serv.

Citește și articolul: Primarul Toma: „N-au plătit! Am început să le ridicăm” CLICK AICI

Tot astăzi, s-au montat și ultimele fotografii cu imagini istorice pe panourile sprijinite de gardul unității militare.

Și la această oră, activitatea continuă.

În zonă se va asfalta în această seară strada dintre cimitir și parcul Eroilor, iar alți muncitori lucrează la montarea proiectoarelor care vor lumina expoziția de fotografie.

Citește și articolul: O întâmplare care trebuie știută de toți buzoienii! A fost prăpăd. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată mai multe fotografii de la fața locului

 • Orice început e greu .Sper ca după amenajarea celor 200 m pentru pista de bicicliști în premieră la Buzău să mai urmeze alți 200 și tot așa .Să semene Buzăul cu Herăstrăul Bucureștean .

 • Mai degrabă mi-aș dori se semene cu municipiul Cluj-Napoca!Acolo sunt Km. întregi de astfel de străzi! Dar mă îndoiesc.Omul sfințește locul…

 • Am trecut pe acolo, zona e inca neterminata. Se misca intr-un ritm de melc, asa e la contractele cu statul, tragi de timp.
  Ca deobicei anuntati minciuni, incep si ei lucrarile de ochii lumii si le termina… greu rau.
  Acum mai bine de o saptamana anuntati ca pana seara se monteaza acele table cu fotografii care au costat cat greutatea lor in aur… nici pana azi nu s-au montat, abia sunt la jumatatea lucrarii.
  La fel si cu marmura, anuntati ca s-a umplut de marmura dar abia dupa o saptamana au terminat, si au furat la marmura o gramada, au pus nisip alb si apoi cateva pietre de marmura, daca dai o piatra la o parte sub ea e nisip alb. Furaciuni marunte… doar nu erau prosti sa umple cu marmura, au pus doar de ochii lumii cateva pietricele la suprafata.
  Acum anuntati ca se toarna asfalt, dar s-au turnat doar 10 metri in capat langa Rompetrol cat sa faceti o poza cu ei „muncind” si dupa aia au plecat.

  Presupun ca aceste articole sunt platite de primarie cu contract de publicitate, macar marcati corespunzator ca ceea ce sunt si nu mai incercati sa manipulati lumea.

 • Deși sunt un simpatizant al reporterului ” Buzoienii.ro ” de pe vremea micului ecran, trebuie să recunosc că am început să am dubii în ceea ce privește ” curățenia ” știrilor produse de dânsul de ceva vreme… Mă gândesc însă că are și dumnealui o familie de întreținut și – nu-i așa ? – orice om trebuie să aibă o pâine de mâncat ! Sau,poate că dorința de a ” prinde ” știrea cât mai … caldă și de a o transmite mai rapid decât concurența devenită tot mai acerbă – îi joacă feste … In fine, cum-necum se pare că a trecut de chinurile facerii prima pistă pentru bicicliștii pe 2 roți (!) din Buzău , culoarea e bună și sperăm să și reziste ! Cât privește lungimea celorlalte piste , data nașterii acestora, cine va fi … nașul – vom muri și vom vedea …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.