Iată mesajele celor adunați în fața Palatului Comunal

20 de buzoieni sunt la această oră în Piața Dacia, într-un protest spontan împotriva Curții Constituționale după decizia de azi prin care îi solicită președintelui Iohannis s-o demită pe șefa DNA.

„Am fost mai mulți, vreo 30, dar unii dintre ei au plecat”, ne-a spus un participant. „Am răspuns la chemarea de pe facebook a doamnei Jeni Botez”, a afirmat un altul.

„Ne-am săturat de hoți și agramați”, „Vrem Europa, nu dictatură”, „CCR, sluga PSD”, sunt mesajele printate pe coli A4 de către manifestanții din fața Palatului Comunal.

„Nici nu știu dacă protestăm pentru noi. Majoritatea celor de aici sunt trecuți de prima tinerețe, oameni realizați. Protestăm mai degrabă pentru copiii noștri, pentru ca măcar ei să trăiască într-o țară corectă, democratică. Din păcate premisele nu sunt deloc bune. ne îndreptăm spre o nouă dictatură, cea a hoților și a agramaților”, a declarat Jeni Botez, președintele de la Buzău a partidului „Mișcarea România Împreună” a lui Dacian Cioloș.

Ca un element de culoare, la un moment dat protestatarii au fost udați în momentul în care instalația de udare a florilor din fața palatului a pornit automat.

Protestatarii au fost supravegheați de poliție și jandarmerie. Întrucât aceștia erau puțini și nici nu scandau, oamenii legii au preferat să privească de la distanță.

În general, buzoienii care traversau prin Piața Dacia nu știau pentru ce se protestează și priveau precum la niște ciudați la cei strânși acolo.

Citește și articolul: „Cei de la LIDL n-au mai dat niciun semn”. Posibilă nemulțumire legată de o decizie a Primăriei. CLICK AICI

Citește și articolul: Iată ce se întâmplă în aceste zile în Buzău. Toma vrea să intre în istorie. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Iată mesajele celor adunați în fața Palatului Comunal

 • Eu zic să nu tragem concluzii pripite .Să lăsăm timpul să-și spună cuvântul și abia atunci să vedem care , cum și ce .

 • Toata stima si respectul pentru acesti buzoieni care au avut curajul si determinarea sa protesteze intr-un oras pur comunist si total pro-PSD. Sper ca ceilalti buzoieni, sustinatori ai regimului Dragnea, sunt multumiti de premierul nostru agramat si de colapsul economic spre care ne indreapta. Dar putin probabil sa constientizeze ei „detaliile” astea de la nivelul lor de votanti pe-o galeata.
  Cat despre tineri.. Unde era generatia tanara din ’90 si 2000 cand se taiau si se vindeau fabricile si uzinele? Ce au facut notabil decreteii? De ce au pretentia sa fie sustinuti de tineri daca ei n-au niciun merit. Decreteii sunt si au fost o generatie de ignoranti si isi cam merita soarta.

  Toata elita generatiei tinere actuale, cea care ar trebui defapt sa protesteze in favoarea Justitiei, a migrat de mult din oras spre marile centre universitare. Ce sa faca in Buzau unde mentalitatea colectiva e pur socialista, in spiritul anilor 70-80, iar locurile de munca pentru specialisti sunt fix 0.

 • Dar am avut vreodata elita, ca sa avem si astazi?!

 • Cenzura politica ,mai Tereaca? Unde este comentariul pe care l-am postat? ……..

 • De această dată, CCR-ul n-a mai fost duplicitară în formularea deciziei, ba chiar, punctul 2 este imperativ scris pentru Președinte ! Ar trebui văzut cam cum stă treaba în Occident cu această instituție care nu face altceva decît să constate respectarea Constituției , cum e organizarea lor în această problemă ce dispersează profund România … Pînă la aflarea unui răspuns, trebuie să admitem că decizia de ieri este obligatorie pentru toată lumea ( chiar dacă multora AZI nu le convine, dar mai DEUNAZI le convenea … ) și, mai important decât orice, trebuie ca cei aleși în Parlament să dea LEGI CLARE ca lumina zilei, ușor de înțeles și de simplii muritori ( ca să le poată respecta ) fără ” interpretări inteligente ” și mai ales PREDICTIBILE pe termen lung de cel puțin 30-40 de ani … Numai așa ar putea fi curmate abuzuri de orice fel și numai așa se va așterne concordia în națiunea română !…

 • Aiuras Tereaca tu esti pesedist ??

 • Nu,nu este p.s .d-ist;o fi si el doar un……”client politic” .Ce nu face hommo sapiens pentru un ….”pesches”! Concluzie: ne e „pisidist”! Asa e el! Oricum,”pisidistii” astia se cunosc de la distanta;unii si dupa cum fac pe jurnalistii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.