Iată noile achiziții ale Pro România la Buzău. Întăriri în județ

Continuă achizițiile la Buzău ale Pro România.

Partidul lui Ponta i-a anunțat printr-un comunicat de presă pe cei care au semnat adeziune în ultima săptămână.

E vorba de oameni din mediul rural, cunoscuți în comunitățile lor.

Cea mai notabilă achiziție a Pro România e cea a lui Ion Fătu, fost primar la Merei și președinte la fosta divizionară C – Partizanul Merei.

„Ne bucurăm să vedem că lângă noi au venit oameni de valoare, mulți tineri, care nu au mai făcut politică până acum, cum ar fi Claudiu Pasăre de la Largu, Ionuț Mândruță  de la Poșta Câlnău, Mihăiță Tudor  de la Cilibia, Narcis Gavrilă de la Movila Banului. Și foști primari ni s-au alăturat, cel mai elocvent exemplu fiind Ion Fătu care a condus comuna Merei timp de patru mandate. Avem semnalele că ni se vor alătura din ce în ce mai mulți. În fiecare zi, atât la sediul  central, cât și în teritoriu, vin oameni care doresc schimbarea și semnează adeziunea de înscriere în partid” – comunicat Pro România

În acest context, filiala Buzău a avut săptămâna aceasta, două ședințe de pregătire a alegerilor europarlamentare. La nivel național, Pro România vizează un scor cu două cifre, iar organizația Buzău să fie printre primele din țară.

Astfel, marți seară, Viorel Dobre și Viorel Ștefu – coordonatori pe Buzău – s-au întâlnit cu membrii reprezentativi ai organizației municipale. S-au  stabilit responsabilii PRO România pe fiecare cartier.

Miercuri seară a urmat o nouă ședință – în prezența lui Felix Rache. Șeful organizației județene s-a întâlnit cu responsabili a 21 de comune din zona de câmpie.

Subiectul principal a fost ca buzoienii din mediul rural – interesați de atragerea de fonduri pentru agricultură și creșterea animalelor – să cunoască programul cu care viitorii europarlamentari ai PRO România vor merge la Bruxelles.

„Lista PRO România e deschisă chiar de Victor Ponta, președintele partidului, urmat de cel mai valoros europarlamentar pe care l-a avut România până acum, Corina Crețu. PRO România va obține la alegerile europarlamentare, un scor de două cifre. O confirmă toate institutele de sondaje, inclusiv cele partinice unei anumite formațiuni politice” – comunicat Pro România

La cele două ședințe n-au fost ocolite nici problemele politice, mulți dintre cei prezenți, în special din mediul rural, fiind viitori candidați ai PRO România pentru primăriile din comuna lor.

„S-a terminat cu ciuma roșie reprezentată de PSD! E mesajul pe care membrii Pro România trebuie să-l ducă în județ.  Singura variantă viabilă la o guvernare în folosul cetățeanului a rămas partidul lui Victor Ponta, prin oamenii său” – comunicat Pro România.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Peste 60 de locuri de muncă. Afacere în extindere. Iată detalii. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

6 comentarii la „Iată noile achiziții ale Pro România la Buzău. Întăriri în județ

 • Oamenilor, voi credeți ca cineva ne va scoate pe noi din aceasta situație ??? Sa fim serioși. toti vor sa mai fure ce a mai ramas.

 • E FOARTE BINE CA VIN TINERI MAI ALES CA IL CUNOSC PE CLAUDIU PASARE DE LA LARGU,O SA FIE UN BUN PRIMAR,DAR SA SE TERMINE CU TRASEISMUL POLITIC DE LA UN PARTID LA ALTUL SI POATE VETI CASTIGA. EU CHIAR DORESC SA MA INSCRIU, DAR VAD CA TOT VIN CEI CARE SE SIMT CU MUSCA PE CACIULA LA PSD,SI LE ESTE FRICA,DEOARECE STIU CA PONTA A FOST SI ESTE UN BUN PROCUROR.

 • Ciuma rosie nu dispare, se transfera.

 • Ăștia sunt politicieni???
  Ieri spuneau ca partidul în care sunt este cel mai bun, azi spun ca Pro Ro este cel mai bun, mâine ce vor spune?

 • Zero este o cifră. Doi de zero sunt două cifre. Cu două cifre, nu?

 • Ce guvernare viabila sa faca Ponta si ce opozitie sa faca Ponta lui Dragnea daca el n-a fost capabil sa isi mentina pozitia nici in guvern nici in partid si l-a batut Dragnea si a sters cu el pe jos.
  Ponta e ingropat politic, s-a lamurit toata lumea ca n-are forta si nu e el cel ce va da jos regimul Dragnea.
  Asta e chiar penibil, parca e Mircea Badea care din gura se lauda ca rupe capul la toti si cand a fost sa se bata, in 5 secunde a facut cunostinta cu Statul Paralel cu Podeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.