Iată numele dintre care Toma își va alege viitorul adjunct – buzoienii.ro

Update:

C-tin Toma a spus la finalul ședinței CLM de azi că al doilea post de viceprimar aparține – conform protocolului inițial – ALDE Buzău. Numai că, în condițiile în care ALDE s-a poziționat la Buzău într-o poziție extrem de critică la adresa primarului și a administrației PSD, normal ar fi ca partidul lui Tăriceanu (adică Adrian Mocanu și Fănică Bârlă la Buzău) să renunțe la această funcție. E ilogic să fii în același timp și la putere și în opoziție. E de văzut ce se va întâmpla în continuare.


După ce Andrei Neder și-a prezentat astăzi demisia din funcție, Consiliul Local va alege într-una din ședințele viitoare un nou viceprimar.

Întrucât are de departe cel mai mare număr de voturi (11 din totalul de 23), PSD își va putea impune cu lejeritate un nou consilier pentru al doilea viceprimar – după Ionuț Apostu.

Un cuvânt important va avea primarul C-tin Toma care va indica pe acel consilier cu care crede că va avea cea mai bună colaborare.

Buzoienii.ro afișează mai jos lista celor zece consilieri din care se va face alegerea:

 1. Vasile Murguleț
 2. Florin Artene
 3. Alexandru Dunel
 4. C-tin Florescu
 5. Bogdan Hudițoiu
 6. Daniel Lambru
 7. Sorin Lazăr
 8. Laurențiu Țepeluș
 9. Ștefan Țăndărescu
 10. Mihai Anica
loading...

3 comentarii la „Iată numele dintre care Toma își va alege viitorul adjunct – buzoienii.ro

 • Peste jumatate din cei de pe lista sunt exact cum il descrie primarul pe actualul viceprimar Andrei Neder… adica dorm pe ei in functii date de partid si incaseaza doar salariile, sporurile si indemnizatiile.

  Era vorba aia romaneasca, scapi de naiba, dai de tacsu… cam asa si aici.

 • Probabil Lambru, de cand isi doreste….sau Sorin Lazar. Dunel si Anica apartin vechii garzi. Restul ba au picat ocazional in dizgratia primarului, ba nu sunt destul de copti, ba prea poeti. Deznodamantul vine curand.

 • Dar in locul de consilier al lui Neder, cine va fi ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.