Iată obiectul primit și cine i l-a oferit


Moment amuzant astăzi la ședința Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților ținută în premieră la Buzău.

Discursul înflăcărat al primarului Toma, presărat pe alocuri cu elemente naționaliste, l-a ațâțat pe ardeleanul Corneliu Olaru.

Deputatul PNL de Alba a luat microfonul și a ținut un scurt discurs – gustat de asistență – în care a vorbit despre centenar și înțelegerea care ar trebui să existe între români.

„Mi-ar plăcea să-i văd îmbrățișându-se și pe Dragnea cu Iohannis”, a spus „moțul”.

Cum așa ceva nu prea e posibil, Olar s-a mulțumit să-l îmbrățișeze patriotic pe Toma, ca între un ardelean și un regățean.

Nu înainte de a-i da cadou un tulnic miniatural pe care era gravată inscripția „România 100”.

Olar a udat tulnicul cu apă și a suflat în bucium, însă sunetul nu prea i-a ieșit.

Toma s-a lăudat apoi în parcare cu tulnicul său pe care îl va pune probabil în biroul său alături de celelalte lucruri deosebite pe care le-a primit de la diverși.

Citește și: Ce mai e nou prin biroul lui Toma CLICK AICI

A suflat din tulnic și în parlament

Corneliu Olar este deputat PNL (al doilea mandat) și fost primar al comunei Horia din județul Alba.

Personaj pitoresc – a scris pe primărie „Casa Albă” și a dat comandă muncitorilor să-i amenajeze „Biroul Oval” – despre Olar presa ostilă a scris c-a fost extrem de darnic cu retrocedările și cu tăierile de păduri. Excentricul Olar ar fi ajuns să semneze împroprietăriri de terenuri inclusiv de prin comunele vecine.

Moțul a venit cu tulnicul și în parlament. Prima dată, Tăriceanu a pus să fie dat afară, neștiind că e deputat. Altă dată, a suflat din el de la micron:

„Tulnicul este simbolul moților și îl folosea Avram Iancu când chema moții la luptă. Știu să cânt la tulnic. Îl cânt cu dragoste. Îl folosim în anumite momente și pot să și cânt. Știți pe cine chem? Pe frații mei Dragnea și Tăriceanu să își iubească țara, pentru că noi nu avem nimic cu altcineva. Să își iubească țara, nu simple slogane — Suntem mândri că suntem români! Iubiți-vă țara, dragi români! Dovada, să o văd concret. Nu pe slogane scrise în campania electorală”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Primarul din Rușețu se teme că herghelia cu cai de rasă se va desființa CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.