Iată pe ce străzi se lucrează deja. Toma se apropie de promisiune: „100 de străzi de Centenar”

După ce a fost rezolvat cartierul Dorobanți II, Primăria Buzău a direcționat echipele de asfaltatori ale Urbis Serv înspre cvartalul Dorobanți I.

Săptămâna trecută s-a asfaltat integral (în Dorobanți I) strada Baladei (cea cu Biserica Sf. Nicolae), iar acum muncitorii lucrează pe strada Melodiei (între str. Dorobanți și Aleea Lăcrămioarelor).

La rând vine strada pe care se află Școala Generală nr. 7 – botezată recent Aleea Privighetorilor. În acest fel se va rezolva la nivelul carosabilului și cartierul Dorobanți I.

S-a început Broșteniul

înspre Colegiul ASE

Vești bune sunt – după zeci de ani de așteptări – și pentru locuitorii cartierului Broșteni.

De ieri s-a început atacul, primele străzi lucrate fiind Academiei (dinspre Aleea Sporturilor înspre Colegiul ASE – se asfaltează azi) și Magnoliei (prima stradă printre blocuri paralelă cu Aleea Sporturilor – între Gârlași și Vl. Maximilian).

La rând urmează toate străduțele din cartier : Ozanei, Ciocârliei, Cicoarei – toate împrejurul Colegiului ASE, Mălinului (de la Penny Market până în Iazul Morilor) Vladimir Maximilian plus Albăstrelelor și mai ales Aleea Afinelor (între Aleea Sporturilor, Liceul Gr. Moisil, cu ieșire în Iazul Morilor).

Primăria Buzău așteaptă finalizarea lucrărilor Companiei de Apă (necesare pentru schimbarea țevilor învechite) pentru a reasfalta alte străzi importante din Broșteni.

E vorba de Gârlași (bucata dintre Aleea Sporturilor și Al. Marghiloman), Dorobanți (bucata dintre Aleea Sporturilor și Al. Marghiloman), Broșteni și Carpenului.

Mai rămâne Iazul Morilor și în acest fel Primăria Buzău va putea bifa la rubrica „rezolvate” și cartierul Broșteni – cel puțin la capitolul carosabil.

Peste tot mai trebuie rezolvate trotuarele și parcările.

loading...

11 comentarii la „Iată pe ce străzi se lucrează deja. Toma se apropie de promisiune: „100 de străzi de Centenar”

 • Auras cum ti-au dat tie 100? Ia ca un reporter serios ce esti si riguros, pune-le pe hartie ca dau cu virgula…departeee de 100

 • Deci, s-o luăm metodic! Două la Primărie, două la Prefectura…! Caragiale este nemuritor!

 • In cele 100 strazi promise ptr.asfaltare se afla cumva si parcarea din fata comandamentului D 2( PT 33 bl.109) ? Si aici exista promisiuni. de peste 2 ani ? Macar s- a stabilit cauza neasfaltarii acestei portiuni? Ce s- a asfaltat in loc ?

 • Tereaca, mai termina cu vrajeala ca maine- poimâine Toma nu va mai fi primar, atunci sa te vad pe cine mai slugaresi!

 • Nu are cum sa piarda PSD alegerile in buzau… e un fief PSD, oricare ar fi candidatul PSD va castiga… poate pune si un sobolan si va castiga sobolanul detasat.
  Nici nu e de mirare, doar daca iei voturile celor ce mananca banii doar de la buget si ai deja majoritate covarsitoare.
  In Buzau e in topuri cu procente mare de asistati sociali si bugetari, avem cele mai multe unitati inutile MApN unde au lucrat si lucreaza cea mai mare parte a populatiei din Buzau. Doua din UM sunt chiar pe noua Calea Eroilor, unde cine a trait 89 stie ce era acolo, tragea UM din stanga in cea de pe dreapta si invers, ca una era condusa de tradatorii care au organizat lovitura de stat si cealalta era fidela statului.
  Cam 1/3 persoane pe care le cunosc ori lucreaza in MApN ori au avut parinti/bunici care au lucrat in MApN si ei acum sunt in alta structura de bugetari. Nu exista bloc in Buzau care sa nu aiba minim 2 MApN-isti in el.

  Doar daca intra Dragnea in ei si pune alt candidat la primarie in locul lui Toma va pierde el primaria.

 • Deși este un mare sâmbure de adevăr în ceea ce privește ” latura ” militară din Buzău – cu osebire spre Bariera Ploiești – nu văd totuși legătura cu ” recensământul ” stradal ce a fost ori urmează a fi asfaltat … Oricât aș fi de cârcotaș nu pot să nu observ un număr muuuult mai mare de străzi ce se ” îmbracă-n asfalt ” ( comparativ cu alte perioade … istorice ! ) și dacă tot îl invocă pe … părintele său spiritual și nemuritor, dl. Dandanache ar trebui să aibă și … ” puțintică răbdare ” !… Altfel, totul s-ar putea transforma într-un … ” Asfalt-Tango ” …

 • Mai taceti in plm de labagii rau ca asfalteaza rau ca nu asfalteaza…Boscodeala a facut 3 strazi in 15 ani de mandat…Normal ca si Toma are interese dar macar face ceva pentru oras..scamatorilor care vorbiti…

 • Sunteti dementi! Cand era mizeria de boscodeala la primarie nu se plangea nimeni:)) ala a furat toata viata. Probabil sunteti fini de-ai lui!

 • Lăsați-i să-și facă treaba că și-o fac bine!

 • Nemulțumitului i se ia darul! Era mai bine înainte cu străzile neasfaltate?

 • Treaba e sa se asfalteze si bine.
  Un exemplu de lucrare proasta s-a vazut anul trecut cand au asfaltat Victoriei si Alexandru Marghiloman inclusiv trotuare, si de prima data au existat portiuni de trotuare care se macinasera din primele zile… acum la 1 an de zile sunt portiuni in care efectiv zici ca mergi pe pietris ca s-a macinat trotuarul.

  Deci conteaza si cum se face lucrarea… daca tot se cheltuie bugetul local macar sa se faca lucrari de calitate si durabile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.