Iată primele fotografii cu ultima realizare a Primăriei Buzău

Fotografiile au fost obținute „pe sub mână” de reporterul buzoienii.ro, mulțumită bunăvoinței unui lucrător.

Lucrările n-au fost încă terminate, iar primarul C-tin Toma ține să prezinte personal presei acest obiectiv la finalizarea modernizărilor.

Vorbim despre cantonamentul de la ultimul etaj al stadionului Gloria.

Au fost modernizate 10 camere, ceea ce înseamnă că 18 sportivi plus doi antrenori pot fi găzduiți aici înainte de meciurile importante.

Din câte se poate observa din fotografii, camerele arată impecabil, precum într-un hotel cu multe stele.

Inclusiv culoarul dintre camere e fățos, cu mochetă roșie, perdele albe, draperii mov și fotografii din diverse sporturi agățate pe pereți.

Din spusele oficialilor clubului, în curând vor demara lucrările și de refacere a bucătăriei și a sălii de mese de la stadion, astfel încât sportivii de la SCM Gloria Buzău să nu mai fie nevoiți să ia masa la restaurantele din oraș.

Toate cele trei echipe ale SCM Gloria Buzău, handbal feminin, rugby și fotbal, ocupă poziții fruntașe la finalul turului de campionat și au ca obiectiv promovarea în eșaloanele superioare.

O informație de ultimă oră anunță faptul că municipalitatea va investi anul viitor masiv la stadionul de rugby din parcul Tineretului, unde se vor amenaja un sediu modern al clubului plus o nouă tribună acoperită.

Din luna februarie va veni să joace la Buzău pe stadionul din Crâng și Juventus București. Primele două meciuri sunt și cele mai interesante cu CFR Cluj și Viitorul Constanța.

Citește și articolul: Pentru cei care nu au ajuns în Piața Dacia ori vor să revadă. Iată video cu numărătoarea, focul de artificii și întreg spectacolul

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „Iată primele fotografii cu ultima realizare a Primăriei Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.