Atenție șoferi! Iată primele șase străzi importante trecute trecute în actele Primăriei Buzău pentru a fi asfaltate

Reporterul buzoienii.ro a identificat în proiectul de buget pentru 2018 două bulevarde și patru străzi prevăzute a fi asfaltate, după ce în prealabil se va face proiectarea.

După cum se poate observa din facsimilul alăturat bulevardele sunt 1 Decembrie și Republicii, iar străzile sunt Horticolei (un tronson) și Iazul Morilor.

În document, ceva mai jos se face vorbire și de strada Pompiliu Ștefu, dar și de Șoseaua Pogonele, tronsonul rămas neasfaltat imediat după indicatorul de intrare în municipiul Buzău dinspre Maxenu.

În privința Republicii și a Horticolei e de dorit ca municipalitatea să aloce bani inclusiv pentru asfaltarea trotuarelor care sunt făcute praf (cele mai proaste din oraș) – Vezi foto alăturat.

Dacă ți-a plăcut acest articol te rugăm ca la final să apeși butonul DISTRIBUIE (Share this post).

Punerea pe această listă a străzilor Iazul Morilor (stradă paralelă cu Al. Marghiloman prin cartierul Broșteni) și Pompiliu Ștefu e una inspirată.

La sfârșitul lui 2017, Toma vorbea de alte priorități

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu alte străzi indicate ca prioritare la începutul anului trecut de primarul C-tin Toma.

La ultimele întrebări ale jurnaliștilor, Toma a vorbit în primul rând de Aleea Sporturilor, dar și de Strada Veteranilor (între Micro XIV și Șoseaua de Centură, pe lângă cimitire), de Constituției și Orizontului (fac legătura între Transilvaniei și zona centrelor comerciale), dar și de strada Oltului.

„De Centenar îmi propun să asfaltăm în Buzău o sută de străzi! E un obiectiv, recunosc, extrem de ambițios. Că, la final, n-or fi 100, ci 97 cred că nu se va supăra nimeni pe mine. Doar dacă îți propui mult, reușești să și faci ceva notabil”, a spus Toma.

Din cele o sută strzi în jur de 55 sunt din grupul celor neasfaltate niciodată. În jur de 45 (5 loturi) vor fi asfaltate de o firmă din București, iar 10 au rămas în sarcina Urbis Serv. Deja la trei dintre ele se lucrează. E vorba de Aerodromului, Intrarea Aviației și Aviator Peneș, străzi care înconjoară Cimitirul Eroilor.

Citește și articolul: Exclusiv, proiect important! Iată ce se va întâmpla cu strada dintre băncile din centru și parcarea lui Brebeanu! Sunteți de acord ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Atenție șoferi! Iată primele șase străzi importante trecute trecute în actele Primăriei Buzău pentru a fi asfaltate

  • Cind au fost asfaltate strazile Sculpturii si Aurorei de ce nu au fost reabilitate si Aleile Sculpturii si Paring ? Sunt trecute intr-un plan viitor (sper nu prea indepartat) ?

  • Strada simila si gogu vicatus cand se vor asfalta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.