Iată proiectele de pe ordinea de zi

Ședințe azi – ca de obiocei în ultima zi de joi a lunii – atât la Consiliul Județean, cât și la Consiliul Local.

Primii, de la ora 09.00, vor fi consilierii județeni, care vor avea următoarea ordine de zi (vezi pdf mai jos, CLICK pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

ordine-de-zi-sedinta-30.01.2020

De la ora 11.00 se vor reuni în prima ședință ordinară din 2020, consilierii municipali. În pdf-ul de mai jos s-a inserat ordinea de zi (CLICK pe săgeată pentru a trece la pagina următoare).

Dispoziție

Vom reveni cu aspecte de la cele două ședințe.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată proiectele de pe ordinea de zi

  • Documentele astea emise de Primarie (dar nu numai) sunt asa de criptate, sibilinice, ca niciun muritor de rand nu va intelege vreodata ceva. Daca autoritatile chiar doresc sa transmita cate ceva locuitorilor, nu doar sa se acopere cu hartii, poate ar fi bine ca, dincolo de formulari gen “Hotarare privind modificarea hotararii, art… alin… etc, sa fie scris si ceva concret, de genul “… dl/dna va fi numit(a) pe functia de…, cu salariu suplimentar de…, pentru perioada de…, iar totalul acestei activitati este estimat a avea costuri totale in valoare de…” Asa mai intelegem si noi unde se duc banii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.