Iată raportul către buzoieni publicat astăzi de primarul Toma. Ultimele informații despre autobuze, locuri de joacă, platforme îngropate și apa meteo

În urmă cu câteva minute, primarul C-tin Toma a publicat pe pagina sa de facebook, tradiționalul raport săptămânal către buzoieni.

Astăzi, primarul a furnizat informații la zi despre noile autobuze, locuri de joacă, platforme îngropate și apa meteorică.

Citește și articolul: Alte 400 de mii de euro! Comp. de Apă caută constructor pentru a doua „remodelare” a fostului hotel Crâng. Iată documentul!

La începutul discursului s-a referit și la festivitățile ce vor fi organizate anul viitor la Buzău prilejuite de centenarul micii și marii uniri, dar și acțiunea „Repatriot”.

Bună ziua dragi buzoieni,În filmulețul de azi voi vorbi despre proiectul de program privind „Centenarul”, asfaltare, platforme „îngropate” de gunoi, locuri de joacă, skate-park și dotarea Transbus cu autobuze.De asemeni, mă pregătesc pentru adunarea generală de la ADI, unde sper să se aprobe- în sfârșit- anularea facturării apei de ploaie pentru populație și reducerea cu 30% a facturii pentru firme și instituții.Vă doresc o săptămână frumoasă!

Posted by Constantin Toma on 22 August 2017

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată raportul către buzoieni publicat astăzi de primarul Toma. Ultimele informații despre autobuze, locuri de joacă, platforme îngropate și apa meteo

 • Felicitari domnului primar pentru atitudine, sunteti un om care se lupta sa faca treaba, sunt convins ca veti reusi !

  Răspunde
 • Ce sa reuseasca Anonimu-le ? sa falimenteze orasul ca Metalurgica ? si sa lase oameni pe drumuri ???

  Răspunde
 • Despre „blatul” tipic PSD-ist cu Tescaru si jecmanirea buzoienilor,ar fi fost mai indicata TACEREA,domnule Primar.Oricum,ADEVARURILE vor iesi la lumina dupa ce DNA_ul si ceeelalte organe abilitate in descoperirea si anchetarea hotiilor isi vor face treaba.Dar,sa asteptam sfarsitul mandatului si al acestei perioade de „adormire si amortire” din partea lor si ……”om videa”.

  Răspunde
 • S-a anuntat ca de la 1 iulie se incepe refacerea Bazarului ;
  Ar fi bun un reportaj pe aceasta tema

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.